Автор Тема: Зависає тюнер  (Прочитано 5622 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Зависає тюнер
« : 21:59:17, 21 Липень 2010 »
Добрий вечір. Маю таку проблему: тюнер DSR 5001 PLUS показає 10-15хв після чого зависає і перегрузається (виключається і включається) і знову висне і перегружається до тих пір поки і виключеш тюнер від мережі. Даєш йому перепочити 30хв і дивишся знову 10-15хв а потім знову зависає ... Хто знає в чому проблема? Насамперед дякую
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #1 : 01:47:44, 22 Липень 2010 »
Перевірити напруги з БЖ та момент зависання наявність 2.5v живлення проца на катоді D301/несправний D301-стоїть вище ОЗУ/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #2 : 07:11:49, 22 Липень 2010 »
Хочу додати від себе, що буває іноді поганий контакт на роз"ємі БЖ-материнка.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Зависає тюнер
« Відповідь #3 : 09:56:28, 22 Липень 2010 »
Конденсатор 100мкф *400в треба замінити.В Глобо 4100С якщо він негожий -нема сигналу,в аріоноподібних-перезавантаження.
« Останнє редагування: 09:59:21, 22 Липень 2010 від zloj vitos »

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Зависає тюнер
« Відповідь #4 : 07:10:58, 23 Липень 2010 »
Конденсатора (100-400) не найшов, втикніть мені на малюнку де він. На рахунок d301 є в тюнері d901 біля БЖ це те саме? РS : я тюнер 1-ий раз розкрутив тому нічого не знаю!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #5 : 07:20:57, 23 Липень 2010 »
Конденсатора (100-400) не найшов, втикніть мені на малюнку де він.
В нас не дитячий садок, а тех.форум. Той конденсатор самий великий в БЖ, переважно маркується С1.

Відсутній funt3

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +33/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #6 : 10:06:11, 23 Липень 2010 »
Конденсатора (100-400) не найшов, втикніть мені на малюнку де він. На рахунок d301 є в тюнері d901 біля БЖ це те саме? РS : я тюнер 1-ий раз розкрутив тому нічого не знаю!
Краще відниси йго в майстерню !!!!

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
Зависає тюнер
« Відповідь #7 : 15:24:39, 23 Серпень 2011 »
Добрий вечір. Маю таку проблему: тюнер DSR 5001 PLUS показає 10-15хв після чого зависає і перегрузається (виключається і включається) і знову висне і перегружається до тих пір поки і виключеш тюнер від мережі. Даєш йому перепочити 30хв і дивишся знову 10-15хв а потім знову зависає ... Хто знає в чому проблема? Насамперед дякую

Всім привіт. В мене така ж сама проблема з фергусоном 3318, ще й процесор дуже гріється.
Заміна вхідного конденсатора 47мкФ/400В на БЖ не допомогла.
З БЖ всі напруги в нормі, тільки замість 23В є 27В.
На діоді D301 (RL105) напруги перевіряв - в нормі, на аноді є 3,3 а накатоді 2,5 вольт.
Може кварц замінити?
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #8 : 20:14:15, 23 Серпень 2011 »
..На діоді D301 (RL105) напруги перевіряв - в нормі, на аноді є 3,3 а накатоді 2,5 вольт....
Напруга на катоді D301 2,5 вольт вимірювалась в момент зависання?Якщо так-то пропаяти ОЗУ,і якщо результат негативний-то і проц.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #9 : 20:41:00, 23 Серпень 2011 »
*проблема з фергусоном 3318*
Перепрошити і бажано софтами версії від В6820 і вище бо версії 6686_АС7... і подібні повально так себе ведуть.

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #10 : 08:03:04, 24 Серпень 2011 »

Всім привіт. В мене така ж сама проблема з фергусоном 3318, ще й процесор дуже гріється.
Заміна вхідного конденсатора 47мкФ/400В на БЖ не допомогла.
З БЖ всі напруги в нормі, тільки замість 23В є 27В.
На діоді D301 (RL105) напруги перевіряв - в нормі, на аноді є 3,3 а накатоді 2,5 вольт.
Може кварц замінити?
[/quote]
Був в ремонті такий тюнер, також зависав. Поставив куллера працює безвідказно.

Відсутній Liberta

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +11/-5
Зависає тюнер
« Відповідь #11 : 08:29:51, 24 Серпень 2011 »
5001 і фергусон - спокійно проблема можить бути у прошивці!!!перш ніж лізти в нутрощі я б на вашому місці змінив прогивку і бажано переропробувати декілька

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #12 : 09:25:40, 24 Серпень 2011 »
Ніякого відношення прошивка до даної несправності немає.Нагадаю симптоми  несправності:приймач працює  деякий час та перезавантажуєтся-і так по колу.
 Симптоми  з прошивкою/а точніше з недійсними DCW ключами в ЕМУ/виглядають по-іншому-а саме приймач працює нетривалий час та зависає.При цьому на індикаторі висвітлюєтся 0 /ніякої реакції на пульт  і тд/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній satbob

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +12/-0
Зависає тюнер
« Відповідь #13 : 12:35:36, 24 Серпень 2011 »
причина може бути у поганому контактi  по 3.3 вольта мiж материнкою та блоком живлення. спробуйте запаяти провiд-перемичку мiж блоком живлення i основною платою.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Зависає тюнер
« Відповідь #14 : 16:17:57, 25 Серпень 2011 »
Всім привіт! Я дану проблему вирішив замінюючи конденсатор 100мкф 400в (самий більший і розташований біля БЖ)! Прошивав тюнер перед цим і це нічого недало!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

 

Тюнер @-Star ASR 3510MA, @-STAR 3530 МА

Автор SERS3333Розділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 20
Переглядів: 11246
Остання відповідь 15:50:33, 19 Липень 2017
від bodyan
DVB-T2 тюнер DVB-T2 IPTV+YouTube+MEGOGO- Redtube и Youport

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 21
Переглядів: 6283
Остання відповідь 11:06:16, 08 Грудень 2019
від vlad63
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1993
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Orton 4100c -тюнер не стартує-ледь мерехтить червоний світлодіод

Автор andre33Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 11
Переглядів: 4788
Остання відповідь 13:01:43, 31 Травень 2015
від slavon
Чим замінити мікросхему ОЗУ IS42S16400B-7TL(тюнер Євроскай)

Автор zloj vitosРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 749
Остання відповідь 09:34:35, 20 Березень 2009
від zloj vitos