Автор Тема: Strong 6006  (Прочитано 5102 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #15 : 14:18:29, 10 Серпень 2011 »
та 10 вольтові я поміняв - питаю за ті що 16 і 35 вольтові))

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #16 : 14:23:56, 10 Серпень 2011 »
To sattv1 :Чому нема в відповідях ,що замінювалось?/наприклад номінал електроліта/ів/ тощо /.З дописів незрозімло -чи замінювався мережевій електроліт 47мкфX400В.
та отож трохи краще стало коли першим поміняв 47 на 400 В. падіння всерівно є - але тоді кожного разу було до ноля а зараз через два-три на четвертий. Періодичність стрибків сигналу так і залишилась  -кожні 7-8 секунд

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Strong 6006
« Відповідь #17 : 15:57:52, 10 Серпень 2011 »
Судячи по дописах Ви почали хаотично замінювати електроліти в БЖ/це неправильно,imxo/.Отже,яка напруга на мережевому електроліті 47мкфX400В -та які напруги всеж-таки на виході БЖ.Не зашкодило б  перевірити вихідні напруги осцилографом на наявність спотворення вихідної напруги/якщо є/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #18 : 19:44:53, 10 Серпень 2011 »
Просто що перше посовітували те я й зробив. Вибачте - дилетант я))) Осцилографа не маю - але вольтметром поміряв вихідні напруги з БЖ. Всі в нормі, за виключенням замість 24 вольт іде 23.2 -- а замість 7 вольт чомусь надто багато - 8.5. Чи це не занадто велике відхилення?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Strong 6006
« Відповідь #19 : 20:01:19, 10 Серпень 2011 »
По 23v норма-а по 7v замінити електроліт.І традиційно:
яка напруга на мережевому електроліті 47мкфX400В
PS:Потрібно впевнитись,що мережевий електроліт добрий.
« Останнє редагування: 20:07:10, 10 Серпень 2011 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #20 : 20:05:39, 10 Серпень 2011 »
Ох - забув поміряти на 47мкф - зараз виміряю - зачекайте будь ласка. І який же електроліт по 7 вольтам міняти?

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #21 : 20:29:41, 10 Серпень 2011 »
напруга на 47 мкфарадному - 226 вольт . чи можливо я не так міряв?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Strong 6006
« Відповідь #22 : 20:32:53, 10 Серпень 2011 »
Мережевий електроліт несправний/що  і підозрював/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #23 : 20:39:41, 10 Серпень 2011 »
Хм - так я його першим і міняв. це новий кондюк! підкажіть - як міряти на ньому напругу - я думаю що неправильно міряв)))) на вольтметрі вибирати змінну напругу? і куди щупи ставити????

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Strong 6006
« Відповідь #24 : 20:45:45, 10 Серпень 2011 »
В такому випадку починайте звідсіля.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #25 : 20:53:36, 10 Серпень 2011 »
ну от так завжди - новачку від воріт поворіт))))) хоч бери та швидку допомогу викликай)))) ну все ж таки - я неправильно міряв чи що? невже так важко пояснити як правильно виміряти напругу на цьому конденсаторі? ну будь ласка.....

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 108
  • Рейтинг: +118/-0
Strong 6006
« Відповідь #26 : 21:16:37, 10 Серпень 2011 »
На кондесаторі постійна напруга в межах 270-310 вольт  має бути.Яким приладом міряєш?Вибираєш постійну напругу 1000v.На якій мікросхемі виконаний БЖ? Провір свій тюнер на іншій системі а в себе підстав інший щоб
визначитись де причина зарита (бажано).Не забувай ТБ при вимірах бо там фаза мережева

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #27 : 21:38:04, 10 Серпень 2011 »
на конденсаторі напруга 325 вольт . а мікросхема в БЖ - 5L0365R. Звісно я пробував вмикати на різних системах - 100% робочі)

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #28 : 22:04:06, 10 Серпень 2011 »
от йопрст!!!!))) не знаю що було і куди воно поділось - але сигнал стабілізувався!!!! може яку детальку зачепив..... завтра покаже... та й взагалі думаю що колись воно всерівно проявиться))) Усим спасибі!

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 108
  • Рейтинг: +118/-0
Strong 6006
« Відповідь #29 : 22:10:22, 10 Серпень 2011 »
Мережева завищена напевно а так нормально.Не мав діла з таким апаратом але
коли поміняв кондесатори по 3.3 і 5 вольтах то далі треба дивитись на 1.7 вольт
що живлять вхідний тюнер і кондесатори біля нього.Читав на форумах що в Самсунгах міняють при таких проблемах кондесатори в самому вхідному тюнері ??? А напруги на виході БЖ не дьоргаються?

 

Список каналів для Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Автор hmuraРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 14
Переглядів: 6366
Остання відповідь 21:52:11, 16 Липень 2016
від vasjabr
Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355 Emu

Автор bodyanРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 46
Переглядів: 12244
Остання відповідь 09:23:07, 07 Квітень 2017
від ioan
Короткий відеоогляд можливостей Strong SRT-8500 DVB-T2

Автор bodyanРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 1
Переглядів: 3420
Остання відповідь 12:47:32, 17 Грудень 2016
від Роман Соломаха
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 2
Переглядів: 1834
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy
[Вирішено] Strong 4402 (2 Mb) моргає червоний світлодіод

Автор ValdiskaРозділ Strong 4401, 4402

Відповідей: 0
Переглядів: 2196
Остання відповідь 08:06:29, 27 Листопад 2012
від Valdiska