Автор Тема: Strong 6006  (Прочитано 7314 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній BOSY

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 48
  • Рейтинг: +2/-0
Strong 6006
« : 13:44:53, 06 Червень 2010 »
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, де можна скачати файли свіжих ключів і каналів для Strong 6006 ?

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1746
  • Рейтинг: +1905/-3
Strong 6006
« Відповідь #1 : 14:44:27, 06 Червень 2010 »
Подивиться тут
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній BOSY

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 48
  • Рейтинг: +2/-0
Strong 6006
« Відповідь #2 : 17:22:34, 06 Червень 2010 »
Дякую! Я вже тюнер прошив,а тепер не можу розкодувати Інтер+.
Інтер розкодував. Ввів ключ, змінив ідент. А Інтер+ не получається хоча так само міняю ідент, частоту... В чому може бути справа?

Присутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 972
  • Рейтинг: +1103/-15
Strong 6006
« Відповідь #3 : 17:50:34, 06 Червень 2010 »
2 мілйони разів вирішено,інтер прописуеш на 11389,інтер+ на 11393 наприклад прописуеш обидві частоти відповідно до інтера ідент 11389 до+ 11393,видаляеш з частоти 11389 інтер + з 11393 всі інші ,все працює

Відсутній BOSY

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 48
  • Рейтинг: +2/-0
Strong 6006
« Відповідь #4 : 19:45:07, 06 Червень 2010 »
Дякую за підказку.

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #5 : 06:24:21, 10 Серпень 2011 »
Проблема с Стронг 6006 - не тримає сигнал на всих супутниках і на різних антенах. Сигнал скаче з періодичністю 5-8 секунд , падає до нуля. І так постійно. Перепрошивка не допомогла. Щось в аппаратній частині. Допоможіть хто знає! Спасибі

Присутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 972
  • Рейтинг: +1103/-15
Strong 6006
« Відповідь #6 : 07:40:22, 10 Серпень 2011 »
В блоці живлення 47мкф400В вже штуки 4 міняв з аналогічною проблемою, словом китайські кондюки рулять!!! 

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #7 : 09:26:25, 10 Серпень 2011 »
хм - цікаво... я дивився на ці кондюки - але вони не піддуті, нормальні на вид... чи всетаки однозначно міняти????

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Strong 6006
« Відповідь #8 : 09:27:53, 10 Серпень 2011 »
хм - цікаво... я дивився на ці кондюки - але вони не піддуті, нормальні на вид... чи всетаки однозначно міняти????
Не треба дивитися, треба міняти.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #9 : 09:33:40, 10 Серпень 2011 »
окей - поміняю - відпишусь  - СПАСИБІ!

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #10 : 10:12:03, 10 Серпень 2011 »
Поміняв - стало краще! Вже можна й дивитися - більш менш нормально але падіння сигналу все-таки є. просто воно стало більш скоротічним -  миттєво проскакують квадратики іто не кожні 8 секунд. Можливо ще якісь кондюки поміняти????

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Strong 6006
« Відповідь #11 : 11:30:11, 10 Серпень 2011 »
To sattv1 :Чому нема в відповідях ,що замінювалось?/наприклад номінал електроліта/ів/ тощо /.З дописів незрозімло -чи замінювався мережевій електроліт 47мкфX400В.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Присутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 972
  • Рейтинг: +1103/-15
Strong 6006
« Відповідь #12 : 11:33:31, 10 Серпень 2011 »
Скоріше за все так,можна поміряти напруги 5В.,12В.,де відрізняються на 0,3 -0,5В,та взагалі першими сохнуть 1000мкф і так далі до менших номіналів

Ну мабуть тому що він там один і є мережевий з такою напругою.

Я просто мав на увазі що в чотирьох тюнерах


« Останнє редагування: 12:51:42, 10 Серпень 2011 від slavon »

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +32/-0
Strong 6006
« Відповідь #13 : 14:03:19, 10 Серпень 2011 »
Хлопи, поміняв я два штуки 1000 на 10 В - таж сама картина. Сигнал всерівно зривається - тільки кожного разу по різному - коли до 50% коли до 30 а коли до 20% то картинку сипе. Зостались кондіки 470 на 16В и 220 на 35В. Можливо ще їх спробувати поміняти???

Присутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 972
  • Рейтинг: +1103/-15
Strong 6006
« Відповідь #14 : 14:07:17, 10 Серпень 2011 »
10 В я думаю всі треба мінятию

 

Список каналів для Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Автор hmuraРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 14
Переглядів: 8365
Остання відповідь 21:52:11, 16 Липень 2016
від vasjabr
Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355 Emu

Автор bodyanРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 51
Переглядів: 19225
Остання відповідь 07:54:12, 02 Грудень 2020
від slavon
Короткий відеоогляд можливостей Strong SRT-8500 DVB-T2

Автор bodyanРозділ Strong

Відповідей: 1
Переглядів: 7367
Остання відповідь 12:47:32, 17 Грудень 2016
від Роман Соломаха
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 4332
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy
[Вирішено] Strong 4402 (2 Mb) моргає червоний світлодіод

Автор ValdiskaРозділ Strong 4401, 4402

Відповідей: 0
Переглядів: 2952
Остання відповідь 08:06:29, 27 Листопад 2012
від Valdiska