Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Мотопiдвiс Strong SRT 2100

<< < (2/2)

hmura:
Саша я вiдправив в Київ на ремонт колись такого Strong"а
Робили правда бiльше року (бо вiазад) , але пiсля ремонту працює до сих пiр  O0 :2funny:
http://www.yadres.com/pages/1/171/8937

Android-80:
Мотор працює по протоколах юсалс і 1.2, при роботі 1.2-налаштування зберігаються в моторі, при юсалс-в тюнері. Повторюю - це різні речі!. Була така фігня один раз не в мене, в знайомого. Проблема виявилась в одній мікросхемі. Не пам"ятаю чи то флешка чи оперативка, но її ніде не було в наявності і мотор відправили на Київ. Звісно, що там його зробили. Бували випадки, що електроліти дулись. Варто подивитись і по схемі живлення(діоди, резюки). І, як дехто казав, немаловажне - кабель!!!

KYJIAK:

--- Цитата: Android-80 від 07:51:04, 01 Листопада 2010 ---Мотор працює по протоколах юсалс і 1.2, при роботі 1.2-налаштування зберігаються в моторі, при юсалс-в тюнері. Повторюю - це різні речі!. Була така фігня один раз не в мене, в знайомого. Проблема виявилась в одній мікросхемі. Не пам"ятаю чи то флешка чи оперативка, но її ніде не було в наявності і мотор відправили на Київ. Звісно, що там його зробили. Бували випадки, що електроліти дулись. Варто подивитись і по схемі живлення(діоди, резюки). І, як дехто казав, немаловажне - кабель!!!

--- End quote ---
Дякую Вітя. пробували вже все є підозри на проца і тому написав що може в когось є на продаж плата..

g@@a:
У мене колись було таке мотопідвіс  вів себе як йому заминеться , а в чому була річ в прошивці тюнера сат сістем зробили 90 супутників а йому треба не більш 60

Razvedka:
 g@@a, це не той випадок, 2100 дуже добре працює з великим спискоm і OpenBox_ами.  Є в мене мотор зі схожою поведінкою, зняв на мобілку відео його роботи, покажу потім.
Так ось цей мотор я випадково перевіряв на китайскому Dreambox- 500, з прошивкою Pli. На диво, мотор  працював як часи в будьякому режимі( USALS чи 1.2),  а до цього вже був списаний  в ремомнт.  Я навіть витяг його на дах,  хотів встановити,  дудки... на даху не  запрацював він з Глобіком та  ОпенБбоксом, а Дріма вже не було під рукою. Так мотор і валяється, чекає свого часу. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version