Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Мотопiдвiс Strong SRT 2100

(1/2) > >>

puh:
Проблема з мотопiдвiсом Стронг 2100. Вiн не хоче запам"ятовувати позицii супутникiв. Схiд-захiд перемiщення робе тiльки з пульта в режимi Diseq 1.2 , але в цей час контрольний iндикатор на моторi блимаэ не зеленим, а чомусь червоним свiтлом... Перемiщення в GOTO X зовсiм немаэ. Кнопками на моторi теж не перемiщаеться ( чути як клацають релюхи i все), тiльки з пульта в режимi Diseq 1.2. У когось була така проблема?

hmura:
Зроби мотору Reset бiля iндикатора (лампочки) э дирочка запхай туди голочку  :2funny:

puh:
Те саме. Я це зразу зробив. Тюнер робочий, бо з iншим мотор робе нормально.

KYJIAK:
Також проблема в моторі .Коли включаєш тюнер треба зробити rezet щоб мотор запрацював. І коли повністю виключити тюнер а потім включити теж саме .В примусовому рухається супер..Перепробував 4 види тюнерів.Незнаю що робити.Відкривали вже тому що славнозвісний Львівський СЕТ гарантіі як вияснилось не дає а був придбаний в червні.В користуванні взагалі не був.На питання про гарантію мені відповіли чемно що гарантіі на мотор і взагалі ні на що не існує..Короче пішли вони із своєю фірмою... без слів всім зрозуміло.Питання до форумчан може в когось є плата до мотора Strong SRT 2100. ЧИ хтось підкаже що зробити.Дуже буду вдячний.. ca.,

roger5000:
Змінити протокол пробували, з DiSEqC 1.2 на USALS чи навпаки. І ще не забувайте що для мотопідвіса має бути якісний кабель.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version