Автор Тема: Мотопiдвiс Strong SRT 2100  (Прочитано 708 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній puh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 35
  • Рейтинг: +19/-0
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« : 11:18:13, 03 Травень 2010 »
Проблема з мотопiдвiсом Стронг 2100. Вiн не хоче запам"ятовувати позицii супутникiв. Схiд-захiд перемiщення робе тiльки з пульта в режимi Diseq 1.2 , але в цей час контрольний iндикатор на моторi блимаэ не зеленим, а чомусь червоним свiтлом... Перемiщення в GOTO X зовсiм немаэ. Кнопками на моторi теж не перемiщаеться ( чути як клацають релюхи i все), тiльки з пульта в режимi Diseq 1.2. У когось була така проблема?

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #1 : 12:15:24, 03 Травень 2010 »
Зроби мотору Reset бiля iндикатора (лампочки) э дирочка запхай туди голочку  :2funny:
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній puh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 35
  • Рейтинг: +19/-0
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #2 : 16:07:45, 03 Травень 2010 »
Те саме. Я це зразу зробив. Тюнер робочий, бо з iншим мотор робе нормально.

Відсутній KYJIAK

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 156
  • Рейтинг: +374/-3
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #3 : 17:20:59, 31 Жовтень 2010 »
Також проблема в моторі .Коли включаєш тюнер треба зробити rezet щоб мотор запрацював. І коли повністю виключити тюнер а потім включити теж саме .В примусовому рухається супер..Перепробував 4 види тюнерів.Незнаю що робити.Відкривали вже тому що славнозвісний Львівський СЕТ гарантіі як вияснилось не дає а був придбаний в червні.В користуванні взагалі не був.На питання про гарантію мені відповіли чемно що гарантіі на мотор і взагалі ні на що не існує..Короче пішли вони із своєю фірмою... без слів всім зрозуміло.Питання до форумчан може в когось є плата до мотора Strong SRT 2100. ЧИ хтось підкаже що зробити.Дуже буду вдячний.. ca.,
Ф.Ніцше
Ніколи не сперечайся з дебілом, він спочатку опустить тебе до свого рівня, а потім задавить своїм досвідом.

Присутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #4 : 18:45:08, 31 Жовтень 2010 »
Змінити протокол пробували, з DiSEqC 1.2 на USALS чи навпаки. І ще не забувайте що для мотопідвіса має бути якісний кабель.

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #5 : 22:20:19, 31 Жовтень 2010 »
Саша я вiдправив в Київ на ремонт колись такого Strong"а
Робили правда бiльше року (бо вiазад) , але пiсля ремонту працює до сих пiр  O0 :2funny:
http://www.yadres.com/pages/1/171/8937
« Останнє редагування: 22:28:47, 31 Жовтень 2010 від hmura »
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #6 : 07:51:04, 01 Листопад 2010 »
Мотор працює по протоколах юсалс і 1.2, при роботі 1.2-налаштування зберігаються в моторі, при юсалс-в тюнері. Повторюю - це різні речі!. Була така фігня один раз не в мене, в знайомого. Проблема виявилась в одній мікросхемі. Не пам"ятаю чи то флешка чи оперативка, но її ніде не було в наявності і мотор відправили на Київ. Звісно, що там його зробили. Бували випадки, що електроліти дулись. Варто подивитись і по схемі живлення(діоди, резюки). І, як дехто казав, немаловажне - кабель!!!

Відсутній KYJIAK

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 156
  • Рейтинг: +374/-3
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #7 : 14:11:28, 01 Листопад 2010 »
Мотор працює по протоколах юсалс і 1.2, при роботі 1.2-налаштування зберігаються в моторі, при юсалс-в тюнері. Повторюю - це різні речі!. Була така фігня один раз не в мене, в знайомого. Проблема виявилась в одній мікросхемі. Не пам"ятаю чи то флешка чи оперативка, но її ніде не було в наявності і мотор відправили на Київ. Звісно, що там його зробили. Бували випадки, що електроліти дулись. Варто подивитись і по схемі живлення(діоди, резюки). І, як дехто казав, немаловажне - кабель!!!
Дякую Вітя. пробували вже все є підозри на проца і тому написав що може в когось є на продаж плата..
Ф.Ніцше
Ніколи не сперечайся з дебілом, він спочатку опустить тебе до свого рівня, а потім задавить своїм досвідом.

Відсутній g@@a

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +12/-0
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #8 : 19:35:22, 02 Листопад 2010 »
У мене колись було таке мотопідвіс  вів себе як йому заминеться , а в чому була річ в прошивці тюнера сат сістем зробили 90 супутників а йому треба не більш 60
« Останнє редагування: 19:39:32, 02 Листопад 2010 від g@@a »

Відсутній Razvedka

  • S-VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +557/-2
Мотопiдвiс Strong SRT 2100
« Відповідь #9 : 23:26:16, 02 Листопад 2010 »
 g@@a, це не той випадок, 2100 дуже добре працює з великим спискоm і OpenBox_ами.  Є в мене мотор зі схожою поведінкою, зняв на мобілку відео його роботи, покажу потім.
Так ось цей мотор я випадково перевіряв на китайскому Dreambox- 500, з прошивкою Pli. На диво, мотор  працював як часи в будьякому режимі( USALS чи 1.2),  а до цього вже був списаний  в ремомнт.  Я навіть витяг його на дах,  хотів встановити,  дудки... на даху не  запрацював він з Глобіком та  ОпенБбоксом, а Дріма вже не було під рукою. Так мотор і валяється, чекає свого часу. 
« Останнє редагування: 06:54:12, 03 Листопад 2010 від Razvedka »

 

Список каналів для Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Автор hmuraРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 14
Переглядів: 8064
Остання відповідь 21:52:11, 16 Липень 2016
від vasjabr
Strong 6004, 6006, 6011, 6016, 6020 - список каналів

Автор RazvedkaРозділ Strong

Відповідей: 9
Переглядів: 8432
Остання відповідь 13:39:24, 28 Березень 2017
від bodyan
Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355 Emu

Автор bodyanРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 46
Переглядів: 18610
Остання відповідь 09:23:07, 07 Квітень 2017
від ioan
[Вирішено] Strong 4402 (2 Mb) моргає червоний світлодіод

Автор ValdiskaРозділ Strong 4401, 4402

Відповідей: 0
Переглядів: 2722
Остання відповідь 08:06:29, 27 Листопад 2012
від Valdiska
Strong 4402 - прошивка, список каналів, ключі

Автор bodyanРозділ Strong 4401, 4402

Відповідей: 293
Переглядів: 59161
Остання відповідь 18:18:14, 30 Квітень 2019
від loza77