Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)

<< < (3/8) > >>

Yaro:

--- Цитата: Остап від 19:19:55, 12 Березня 2009 ---Як хтось має таку можливість то викладіть фото з місцями підключення Жтаг.

--- End quote ---

Нема проблем. Ось повний фулл для даної серії тюнерів.

bed:
Прошу допомоги потрібен ДАМП для тюнера Star trask 550D (Globo 5000-6000) в ПО якого нормально працює бІСС.
Через ком порт не можу прошити ПО.!!!
тіки через ДЖТАГ але потрібно свіжий ДАМП.!!
 an24
 an24
 an24

Android-80:

--- Цитата: bed від 11:40:17, 14 Серпня 2009 ---Через ком порт не можу прошити ПО.!!!
тіки через ДЖТАГ але потрібно свіжий ДАМП.!!

--- End quote ---
Так відремонтуй той ком-порт, там потрібно замінити всього-навсього 2 транзистора ;)

Kerogaz:
 :'( Товариші, у мене проблема така: не вмикається Digital 5000plus. При вмиканні- ледь промигує індикатор, а потім тухне. Перевірив блок живлення, всі напруги є. Сталося це не після прошивки, а просто так. Носив до спеціалістів, що прошивають тюнери- кажуть, що треба спробувати JTAG. JTAG спаяв я сам на резисторах, а от куди його підключати в тюнер, не розібрався. Саме головне, що таких тюнерів мало, і аналогом якого тюнера являється Digital 5000plus, я не знаю. Також я не знаю, що туди завантажувати, і взагалі, потрібен в даннома випадку JTAG, чи ні. Дуже надіюсь на вашу пораду an24

Kerogaz:
І ще, хто мені напише, існують схеми JTAG з підключенням до COM- порту, чи хоча б до COM-1. Знайти сьогодні компютер з LPT- портом дуже складно, а купувати плату розширення- LPT не хочеться.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version