Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
kovall:
я знаю шо інфи хватае не кричіть сильно тикніть куди чим і як щоб було понятно в хозяйстві маю жетаг схема в низу прошивав ним самсунги і ставив в них від глобо флешки спочатку було непонятно кричали модери кури бамбук ну я викрутився і за допомогою іннета все запрацювало. ще питання в самсунях стояли ам29lv160dt-90ec потім їх було знято з продажі я ставив з глобо ам29lv160db-70ec позвонив на рекон і цих вже немає і не буде підскажіть новенький аналог що мона заліпити в самсунь і в глобо.
а проц коротити на землю і дамп робочий дайте пліз
bodyan:
Дивно тема називається "Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)", а дійсно як ненаписано. Прикладаю Архів в якому міститься усе необхідне
також прикладаю Дамп для даних приймачів з останньою версією Трумана-SW3.3.70 з списком телеканалів на трьохголового
bodyan:
Окремо прикладаю SKY JTAG українською, для тих кому польська незрозуміла:)
Yaro:
--- Цитата: Yaro;9713 ---Підтверджую, нема такої необхідності. Я користав з проги SKY_JTAG.
--- End quote ---
Поправка: не потрібно, якщо перша комунікація проги з тюнером закінчилася успішно, тобто якщо все пройшло, як треба, і флешка нормально стерлася\записалася. Якщо стався збій, то не треба панікувати, хоч тюнер при повторному включенні й не буде світити. Беремо прогу JKeys відповідної версії (докладаю в аттачі),
коротимо 115 ногу проца на землю при виключеному тюнері, включаємо тюнер, знімаємо 115 ногу з землі, далі працюємо з прогою як звичайно - стираємо флешку та пишемо її.
Все викладене перевірено власноручно на 2х тюнерах - Оптикум-4100 (дякую Бодяну за дамп :-))) та Глобо 6010. В обох випадках JKeys абсолютно безвідмовно справилася з завданням,
SKY_JTAG, на жаль, відмовився працювати навідріз.
Можливо, комусь ця метода допоможе. ЖТАГ чіпляв найпростіший, на 4 чи 5 резисторах - безвідмовний, як трактор.
craftwar:
тут додам для ясності Не образетись в архівах
Навігація
Go to full version