Автор Тема: Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)  (Прочитано 8262 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
я знаю шо інфи хватае не кричіть сильно тикніть куди чим і як щоб було понятно в хозяйстві маю жетаг схема в низу прошивав ним самсунги і ставив в них від глобо флешки спочатку було непонятно кричали модери кури бамбук ну я викрутився і за допомогою іннета все запрацювало. ще питання в самсунях стояли ам29lv160dt-90ec потім їх було знято з продажі я ставив з глобо ам29lv160db-70ec позвонив на рекон і цих вже немає і не буде підскажіть новенький аналог що мона заліпити в самсунь і в глобо.

а проц коротити на землю і дамп робочий дайте пліз

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #1 : 11:55:39, 29 Червень 2007 »
Дивно тема називається "Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)", а дійсно як ненаписано. Прикладаю Архів в якому міститься усе необхідне

також прикладаю Дамп для даних приймачів з останньою версією Трумана-SW3.3.70 з списком телеканалів на трьохголового
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #2 : 12:13:20, 30 Червень 2007 »
Окремо прикладаю SKY JTAG українською, для тих кому польська незрозуміла:)
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #3 : 13:24:01, 30 Червень 2007 »
Цитата: Yaro;9713
Підтверджую, нема такої необхідності. Я користав з проги SKY_JTAG.


Поправка: не потрібно, якщо перша комунікація проги з тюнером закінчилася успішно, тобто якщо все пройшло, як треба, і флешка нормально стерлася\записалася. Якщо стався збій, то не треба панікувати, хоч тюнер при повторному включенні й не буде світити. Беремо прогу JKeys відповідної версії (докладаю в аттачі),
коротимо 115 ногу проца на землю при виключеному тюнері, включаємо тюнер, знімаємо 115 ногу з землі, далі працюємо з прогою як звичайно - стираємо флешку та пишемо її.

Все викладене перевірено власноручно на 2х тюнерах - Оптикум-4100 (дякую Бодяну за дамп :-))) та Глобо 6010. В обох випадках JKeys абсолютно безвідмовно справилася з завданням,
SKY_JTAG, на жаль, відмовився працювати навідріз.


Можливо, комусь ця метода допоможе. ЖТАГ чіпляв найпростіший, на 4 чи 5 резисторах - безвідмовний, як трактор.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній craftwar

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +13/-2
  • определить сохранить стереть записать
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #4 : 22:56:26, 11 Березень 2009 »
тут додам для ясності Не образетись в архівах
тиша! іде засідання

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 805
  • Рейтинг: +395/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #5 : 08:24:17, 12 Березень 2009 »
Додам і свої 5 копійок

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 805
  • Рейтинг: +395/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #6 : 20:19:55, 12 Березень 2009 »
Як хтось має таку можливість то викладіть фото з місцями підключення Жтаг.

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 980
  • Рейтинг: +1559/-2
  • Lemberg
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #7 : 15:05:32, 24 Червень 2009 »
Вибачаюся , але щось не видно в топіку
викладених Бодяном  архівів для ремонту Глобо 5000
Жетагом , дамп маю , яка розпіновка роз"єма
на платі Глобика , викладіть , плз.!
 Після ремонту БЖ , вирішив прошити тюнер,
 Програма Upgrade tools 1.0.7 у кінці прошивки видає
Erase flash failed, індикатори не горять ,
 при включені у розетку , горизонтальні риски замигають кілька раз і чорний індикатор!

 можливо вже Флешці можна співати "Вічная пам"ять..." ?
« Останнє редагування: 15:10:58, 24 Червень 2009 від andre33 »

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 111
  • Рейтинг: +81/-1
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #8 : 18:52:09, 24 Червень 2009 »
To andre33
Переглянь ці схеми.По таблиці можеш вичислити розпіновку JTAG для багатьох тюнерів.Удачі.


Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 980
  • Рейтинг: +1559/-2
  • Lemberg
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #9 : 19:10:55, 24 Червень 2009 »
Дякую усім , проблема у флешці.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #10 : 07:26:57, 25 Червень 2009 »
Як хтось має таку можливість то викладіть фото з місцями підключення Жтаг.

Нема проблем. Ось повний фулл для даної серії тюнерів.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній bed

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 25
  • Рейтинг: +59/-0
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #11 : 11:40:17, 14 Серпень 2009 »
Прошу допомоги потрібен ДАМП для тюнера Star trask 550D (Globo 5000-6000) в ПО якого нормально працює бІСС.
Через ком порт не можу прошити ПО.!!!
тіки через ДЖТАГ але потрібно свіжий ДАМП.!!
 an24
 an24
 an24

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #12 : 14:21:42, 14 Серпень 2009 »
Через ком порт не можу прошити ПО.!!!
тіки через ДЖТАГ але потрібно свіжий ДАМП.!!
Так відремонтуй той ком-порт, там потрібно замінити всього-навсього 2 транзистора ;)

Відсутній Kerogaz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #13 : 12:37:09, 24 Січень 2010 »
 :'( Товариші, у мене проблема така: не вмикається Digital 5000plus. При вмиканні- ледь промигує індикатор, а потім тухне. Перевірив блок живлення, всі напруги є. Сталося це не після прошивки, а просто так. Носив до спеціалістів, що прошивають тюнери- кажуть, що треба спробувати JTAG. JTAG спаяв я сам на резисторах, а от куди його підключати в тюнер, не розібрався. Саме головне, що таких тюнерів мало, і аналогом якого тюнера являється Digital 5000plus, я не знаю. Також я не знаю, що туди завантажувати, і взагалі, потрібен в даннома випадку JTAG, чи ні. Дуже надіюсь на вашу пораду an24

Відсутній Kerogaz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Як Глобо 5000 підключити до жетага (Jtag)
« Відповідь #14 : 12:49:30, 24 Січень 2010 »
І ще, хто мені напише, існують схеми JTAG з підключенням до COM- порту, чи хоча б до COM-1. Знайти сьогодні компютер з LPT- портом дуже складно, а купувати плату розширення- LPT не хочеться.

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 4292
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1105
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 255
Остання відповідь 18:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1299
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty
куплю бп до глобо 4000-6000 і ортон 4100

Автор kovallРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 1541
Остання відповідь 18:23:57, 25 Липень 2012
від caxa