Приймачі DVB-S/S2 > Humax

Ключі для Humax Va-Fox і Va-Ace

<< < (12/20) > >>

makaroff:
Vladimir-rv, как понял мовы ты не разумеешь, человек спрашивает как переделать hdf.key в bin.key? Если не знаешь тогда выложи свой bin.key чтобы можно было самому редактировать.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vladimir-rv, як зрозумів мови ти не розумієш, людина запитує як переробити hdf.key в bin.key? Якщо не знаєш тоді виклади свій bin.key щоб можна було самому редагувати.

Vladimir-rv:
makaroff,файли *.bin беруться:http://sat-ukraine.info/index.php/topic,4046.15.html

--- Цитата: makaroff від 10:29:24, 16 Лютого 2012 ---Vladimir-rv, как понял мовы ты не разумеешь, человек спрашивает как переделать hdf.key в bin.key? Если не знаешь тогда выложи свой bin.key чтобы можно было самому редактировать.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vladimir-rv, як зрозумів мови ти не розумієш, людина запитує як переробити hdf.key в bin.key? Якщо не знаєш тоді виклади свій bin.key щоб можна було самому редагувати.

--- End quote ---
makaroff, переробиш hdf.key в bin.key, тоді розкажеш всім   :-Р

makaroff:
Ну переробить из hdf в bin я и не обещал, это был твой ответ на вопрос пользователя. При том-что и Yaro утверждает что это невозможно, а я ему доверяю. А вот ключи ты писать не умеешь, отсутствуют ключи на криптоворкс ID - 0D0504 и 0D0510, может слыхал что Фоксы и АСЕ открывают пакет Austriasat/ORF? И только 3 ключа бисс в С-диапазоне? Быть того не может!
----------------------------------------------------------------
Ну перероб з hdf в bin я і не обіцяв, це був твій відповідь на питання користувача. При тому-що і Yaro стверджує що це неможливо, а я йому довіряю. А ось ключі ти писати не вмієш, відсутні ключі на кріптоворкс ID - 0D0504 і 0D0510, може чув що Фокс і АСЕ відкривають пакет Austriasat / ORF? І лише 3 ключа бісс в С-діапазоні? Бути того не може

Vladimir-rv:
makaroff,не перетворюй тему на балаган,не подобається звертайся до Google   :2funny:

Yaro:

--- Цитата: makaroff від 14:25:16, 16 Лютого 2012 --- і Yaro стверджує що це неможливо, а я йому довіряю.
--- End quote ---
Щодо мене, то я ніяк не зрозумію потребу в такому зворотньому напрямку: для чого?  :o Береш bin, редагуєш, конвертуєш в hdf, заливаєш в тюнер і фініта ля комедія.

Хлопці, не починайте локальний конфлікт на рівному місці :)  O0 An14 *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version