Приймачі DVB-S/S2 > Humax

Ключі для Humax Va-Fox і Va-Ace

(1/20) > >>

Yaro:
Для Фокса і АСЕ-а іде один і той же редактор ключів, той самий, що і для моделі сама 9500 чи 9400. Формат теж однаковий (для цих моделей Хумакс). Прив"язка ключів до SID-a каналу, переведеного в НЕХ, причому 1 і 2 байти сконвертованого в НЕХ SID-a треба поміняти місцями.
Забув додати, що відредагований ключ потім треба конвертнути з самсунговського формату в хумаксовський, потім лити в тюнер, для цього є простий конвертор.

http://sat-ukraine.info/index.php?topic=878.msg11216#msg11216

shpak:
У ці вихідні мав можливість попрацювати із своїм ФОКСом та друг підвалив ще ВА-АСЕ. Результати такі. Із тих кллючів, які викладені тут на форумі від минулого четверга Інтер не відкрив жоден. Ні на третьому  ні на четвертому софті. Наступним кроком була редакція бін файла за прикладом Tolik_Odessa. Відредагований так файл відкрив Інтер і на ФОКСі і на АСЕ на четвертому софті, за шо Толіку великий плюс. Але є ньюанси. На АСЕ Інтер працює і з картою і без карти, а от на ФОКСі тільки без карти, щоб я не робив. Ключ той самий для обох Хумаксів, а працює по-різному. Ключ додаю, може хтось прояснить ситуацію.
Дякую
Ще і в першому і в другому тюнері крипто працює
І ще Інтер на обох тюнерах прописується на частоті 10889

Yaro:
От мій редагований бінарник, редагуйте, прив"язуйте до своїх частот в каналах, все рівно " Ще такий ся не родив, аби всім догодив "  :2funny: У кожного тюнера свої частоти, воно й не дивно, а прив"язати до конкретного тюнера вже всі вміють.

grek:
Yaro, криптоворкс  працює.  У ресивері інфа про картку пише VIACCESS.

puh:
Ось ключi вiд 4W-90E. Перевiрив на АСЕ, все робе. Також показують Inter, Inter+. Частота в файлi ключiв 10889. Кому лiнь редагувати файл ключiв, може пiдiбрати частоту (в настройках антени виставити частоту гетеродина не 9750, а трохи бiльше, або менше i прописати канали щоб вийшло 10889)
На фоксi не провiряв, думаю теж робитеме... :2funny:

Забув додати. Хто буде змiнювати частоту гетеродину не забудьте вернути потi назад на УНIВЕРСАЛ!  :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version