Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
GLOBO 7010A нема сигналу
SergeyS:
Проблему вирішено !!! :)
Дякую всім, хто брав активну участь у обговоренні проблеми, а також тим, хто просто пройшов стороною ))))
Засада була, як виявилось, у самому ВЧ блоці. Видно або заводський брак, або хазяїн добре підвечерявши прикручував антенний конектор та не розрахував сили.... Коротше, гніздо LNB IN було провернуте як кажуть "з мясом", в результаті чого центральний контакт гнізда був в обриві. Вилікував пропайкою. Тюнер працює, "в театрі повно, ложі сяють" ))).
Тему вважаю закритою.
alex1972:
--- Цитата: SergeyS від 17:49:07, 20 Квітня 2010 ---
... Ну не міг я зрозуміти, чому БЖ працює, і напруги всі є - а тюнер не вмикається. Зараз, дякуючи добрим людям і собі любимому з блоками живлення вже на "ти"....
--- End quote ---
Принесли тюнер з такою ж проблемою, всі напруги є, а табло не світиться. Без нагрузки напруги відповідають, підключаєш нагрузку 30 та 24 вольта стають 34 та 27 відповідно. Може і мені підкажете на що звернути увагу, і я потихеньку навчусь ремонтувати хоча б БЖ.
tosat:
радив би звернути увагу на електроліти в колі 3.3 v та 5v
Yaro:
І на додаток непогано було б замінити паралельний стабілізатор TL431 (KA431), ці дві напруги на нього зав"язані. І провірити конденсатор в обв"язці цього стабілізатора...
Навігація
Go to full version