Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

GLOBO 7010A нема сигналу

(1/4) > >>

SergeyS:
Вітаю! Потрапив мені до рук такий от тюнер. Вмикається, все світиться, табло в нормі, пульта слухається. Але скрізь "Нема сигналу". Що характерно, нема не тільки полоски якості, а навіть рівня сигналу. Точніше Рівень - 11, Якість - 0. Ось десь так.... Пробував перепрошити - результат той же. БЖ в нормі, напруги в нормі. Які будуть міркування? Куди копати?

search:
А які напруги на антеному вході?

Android-80:

--- Цитата: search від 17:08:31, 19 Квітня 2010 ---А які напруги на антеному вході?

--- End quote ---

Так хлопака ж дав змістовну відповідь, що в нормі :2funny:

--- Цитата: SergeyS від 16:38:14, 19 Квітня 2010 ---БЖ в нормі, напруги в нормі. Які будуть міркування?

--- End quote ---

Хоча, я сам не в"їхав - БЖ в нормі, напруги в нормі?! :o Блок живлення то зрозуміло, а решта які напруги? Живлення ядра, флешки? :2funny:

ЗІ. Шановні екстрасенси, прохання писати про Ваші проблеми більш змістовніше, щоб Вам дали нормальну пораду!!!

SergeyS:
Хм... Соррі за неповну інфу.... Знаю, що сильно "продвинуті" спеціалісти полюбляють заганяти про екстрасенсів та іншу лабуду... Ніби самі прям "звідти" вилізли зі знанням усіх напруг та інших параметрів і зроду в житті не помилялися.....
 Тепер по темі: напруги
 3,3V - 3,22
 5V - 5,12
 12V - 12,87
 24V - 23,6
 30V - 29,3

на LNB IN наміряв аж.... 0,03

Android-80:
Ну а тепер поміряй напруги на LM317...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка