Автор Тема: Антени, встановлені нами, і не тільки...  (Прочитано 93375 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bad

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +76/-17
Антени, встановлені нами, і не тільки...
« Відповідь #345 : 16:56:29, 04 Січня 2012 »
Тарілки як тарілки флудом займаетесь,типу ракету в космос запускаете встановив антену нормально якщо сигнал добрий то проблем не буде і влітку хіба е десь дерева або перешкоди.А вічного нічого не мае  добрий грім влупть один дітько повилітае які головки не став ! Звичайні установки як у Тараса так і на перших фото нічого неймовірного не мае.
Vu+ Solo2

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-0
« Відповідь #346 : 17:24:03, 04 Січня 2012 »
Тарілки як тарілки флудом займаетесь,типу ракету в космос запускаете встановив антену нормально якщо сигнал добрий то проблем не буде і влітку хіба е десь дерева або перешкоди.А вічного нічого не мае  добрий грім влупть один дітько повилітае які головки не став ! Звичайні установки як у Тараса так і на перших фото нічого неймовірного не мае.
я теж такої думки ca., нагадує міряння пісюнами та скількох і як жінок задовольнили  :2funny: O0 *-P 1607-4

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #347 : 17:38:52, 04 Січня 2012 »
1.Такого кронштейна вже давно не застосовую та іншим не раджу.
Це не такий,він вже з трикутничками підварененими.Якось у мене зламалась драбина і прийшлось трошки повисіти на одній руці.
він хоть і підварений, проте не означає що кращий.., труба залишилась тонкостінна, і коли нормально прикручуєш антену, то гнеться як яйце.., також 4 дюбеля, а не 3 шт. як у тернопільських кронштейнах від Фокс- Тараса (пост 344 у цій темі), сьогодні бачив подібні кронштейни від SET, але Тарасові кращі якістю виконання та використанням профілю, а не труби як у SET.

І якщо не акуратно, ще не значить що не якісно.
Хибна думка, ці речі тісно зв"язані, бо як відома приказка: "По одёжке встречают..", самі переконаєтесь потім по кількості майбутніх клієнтів.., недаремно я згадував за пісню..

P.S. І чому тоді до будинку заходить 5 кабелів..?

Щось головок на 6 виходів не бачив. :2funny: запас лишнім не буває :2funny:
Чому я запитав про 5 кабелів, та тому, що вважаю що вибираються необхідні речі, тобто особисто я в даному випадку встановив би дві антени (одну з 4-х виходовими, а іншу звичайну, порахуйте самі по ціні, як вийде), відповідно і за роботу взяв би більше, бо настроювати дві антени, то не одну.., крім того такі ньюанси як теперішні пластикові трубки в зезах і вага окто головки будете час від часу підстроювати ті головки, особливо після того, як з даху щось впаде.. derisive.gif

Повторю: компоненти вибираються з необхідності, тобто 6 виходів - одна 4- виходова та друга з твінами, 7-8 окто, більше - мультисвіч..
Удачі!
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #348 : 18:01:35, 04 Січня 2012 »
Тарілки як тарілки флудом займаетесь,типу ракету в космос запускаете
Шановний, флудом власне займаєтесь саме Ви..
встановив антену нормально якщо сигнал добрий то проблем не буде і влітку хіба е десь дерева або перешкоди.
Це як потрібно встановлювати антену, не звертаючи увагу на майбутні перешкоди..?, роблю висновок, що ви базарник, після яких переробляв вже не раз, бо їм пару лишніх метрів дешевого PCI кабелю жалко стало..
А вічного нічого не мае  добрий грім влупть один дітько повилітае які головки не став !
Ми тут не грім обговорюєм, а установку антенн.., знов флуд
Звичайні установки як у Тараса так і на перших фото нічого неймовірного не мае.
я теж такої думки ca., нагадує міряння пісюнами та скількох і як жінок задовольнили  :2funny: O0 *-P 1607-4

наш форум створений для любителів сат тв, які прагнуть пізнати щось нове та навчитися досвіду, але, коли появляються такі повідомлення як два останні, то це чистий флуд та неповага до інших учасників форуму, раджу перечитати правила, на перший раз попередження, а  наступного разу отримаєте "банан", і навіть не згадуйте, що хтось "наїзджає", бо хоч і демократія, але порядок повинен бути..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній fox-taras

• Старожило
  • Рейтинг: +2606/-6
« Відповідь #349 : 18:13:13, 04 Січня 2012 »
А при чому тут міряння.Попросили і я виложив фото.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній bad

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +76/-17
« Відповідь #350 : 18:27:23, 04 Січня 2012 »
tosat  спорити з вами не хочу але вибачте тут вже вища математика почалася!На фото про прешкодах нічого не видно е вони чи ні вот я й дописав якщо немае то проблем не буде. Сам бачив як тарілку майстри ставили в зимку на деревах листя не було прийшла весна почалися проблеми тоді дійсно потрібно переробляти! по першому фото не знаю що потрібно буде доробити я думаю якщо кабель якісний тарілка попрацюе довго по кронштейну нічого сказати не можу так я к незнаю які за якісні зараз роблять , згоден що тарілка з тим причандалом суттево прибавила у вазі ! але думаю якщо то не вітряна зона то витримае.
На рахунок поставити 2 тарілки, тут спірне питання  може кліент вперся що мае бути тільки одна!Тут така справа хто платить гроші той і маскарад заказуе.
Я зараз установками не займаюся відпрацював вже копійки платять скоріше установка 35 енотів коштувала а зараз?А зрівняйте що можна було на 20 доларів купити 2-3 роки тому а що зараз!
По оплаті за установку згідний флуд можете видалити можете забанити я просто висловив свою думку!
Vu+ Solo2

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #351 : 18:35:40, 04 Січня 2012 »
tosat,нічого там вже не гнеться,хіба що враховувати вашу активність - можливо і так.
Фокстарас ваше встановлення краще виглядає ніж будинок. O0

Відсутній fox-taras

• Старожило
« Відповідь #352 : 18:36:14, 04 Січня 2012 »
Та що тут антени і мої також треба доробити кабеля адже ставили ми вночі і було дуже холодно кабеля задубіли і виложити як слід було важко.Можна булоб поломати кріплення ,тому лишив до тепла почекати.
А от дах поки був на роботі зробили нетакий як я хотів і літом буду переробляти.Той дах на фотці мені неподобаеться.
телефон-0501507602
skype- fox-taras

Відсутній fox-taras

• Старожило
« Відповідь #353 : 18:37:14, 04 Січня 2012 »
tosat,нічого там вже не гнеться,хіба що враховувати вашу активність - можливо і так.
Фокстарас ваше встановлення краще виглядає ніж будинок. O0
Ви мене випередили.Це гараж.
Літом виправлю.Дякую за зауваження.
телефон-0501507602
skype- fox-taras

Відсутній VANOS

• Старожило
  • Рейтинг: +221/-1
« Відповідь #354 : 19:42:03, 04 Січня 2012 »
Дякую всім за увагу до моєї установки. Плюсики постараюсь всім підкинути.
От тепер я маю з чого робити висновки, всеж таки було варто було виставляти фото.

А зараз ще декілька пояснень.
Сигнал на даній тарілці по всіх каналах відмінний, навіть кращий чим буває при деяких установках. (ще буду десь вночі подивлюсь чи спадає чи ні).
Питання стояло по установці двох тарілок, але в клієнта на одній будові вже є дві тарілки одна біля іншої, так що бажання було спробувати поставити одну. І точок спочатку планувалося сім, хоча можливо буде в майбутньому і більше, так що ще прийдеться доставляти.
По поводу фінансових питань, це не є мій основний заробок, і також розкручувати клієнта на бабки не в моєму стилі.
Дана установка робилася в хороших знайомих, тож варіант давай по більше бабла стоїть якось не коректно.
І питання кількості клієнтів теж не так вже і важливо.
Дана робота робиться для задоволення, ну і щоб не втратити кваліфікацію, а то хто зна як життя повернеться, ну щоб сіра речовина не застоювалася. *-P *-P

Відсутній SashaTv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1572/-0
« Відповідь #355 : 20:01:37, 04 Січня 2012 »
На викладених світлинах з  Відповідь #344 непобачив "розтяжки" /підвішені лишень 3-и кабелі/ .Вона там є?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній osadtsa

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +4/-0
« Відповідь #356 : 20:14:03, 04 Січня 2012 »
Шановні добродії підскажіть будь-ласка  хочу придбати  та  встановити  Triax TD110 - 1,1м. (Данія) і систему  кріплення  Inverto Starter Kit до 5LNB. 
Кріплення підійде до конвекторів TWIN Inverto ULTRA IDLB-TWNL40 та TWIN Inverto Premium IDLB-SINL40?(конвектори  придбані)

Відсутній валера

• Старожило
  • Рейтинг: +455/-7
  • пірат саттв
« Відповідь #357 : 21:49:07, 04 Січня 2012 »
Та що тут антени і мої також треба доробити кабеля адже ставили ми вночі і було дуже холодно кабеля задубіли і виложити як слід було важко.Можна булоб поломати кріплення ,тому лишив до тепла почекати.
все вірно Тарасе, зроблено добре,але краще тарілки чіпляти вже скручені в теплі з кабелями, і ще, в профіль  тріакса влазить 8 кабелів і 4 підвязуєш внизу профіля виглядає шикарно ,так завжди роблю, і про те шо тут говорять не потрібно робити акуратно повна маячня,я по тарілці зразу можу сказати рівень класу спеціаліста який встановлював, навіть без перевірки рівня сигналу

Відсутній fox-taras

• Старожило
« Відповідь #358 : 22:16:28, 04 Січня 2012 »
все вірно Тарасе, зроблено добре,але краще тарілки чіпляти вже скручені в теплі з кабелями, і ще, в профіль  тріакса влазить 8 кабелів і 4 підвязуєш внизу профіля виглядає шикарно ,так завжди роблю, і про те шо тут говорять не потрібно робити акуратно повна маячня,я по тарілці зразу можу сказати рівень класу спеціаліста який встановлював, навіть без перевірки рівня сигналу
Добре ,згоден але в мене там 26 кабелів на одній  і 6 на другій це все заведено на горище.А там 8штук дісеків 10 портових.
телефон-0501507602
skype- fox-taras

Відсутній дядя Міша

• Ветеран
  • Рейтинг: +3888/-10
  • Івано-Франківська обл
« Відповідь #359 : 18:38:31, 17 Січня 2012 »
Доброта-вище всіх якостей.

Тільки софти до 3000-6010(Only Software for 3000-6010) !!!

Автор gotsanyukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 27
Переглядів: 46697
Остання відповідь 21:16:12, 31 Травня 2019
від vasjabr
Прилади для налаштування Антени SatLink . Sathero Новинки DVB-T2 DVB-S2 комбо

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 131
Переглядів: 90083
Остання відповідь 19:30:41, 20 Жовтня 2021
від vlad63
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 17245
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січня 2012
від Alik7606
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 21180
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютого 2015
від iva3
Ортон 4000с сполучення каналів сат антени і звичайних.

Автор kapitoshkaРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 5597
Остання відповідь 16:21:16, 22 Грудня 2010
від kapitoshka