Автор Тема: Антени, встановлені нами, і не тільки...  (Прочитано 93328 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sergeny

• Старожило
  • Рейтинг: +250/-21
Антени, встановлені нами, і не тільки...
« Відповідь #330 : 06:21:35, 04 Січня 2012 »
от і я про тінь :2funny:

Відсутній yuriks

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +32/-0
« Відповідь #331 : 06:58:05, 04 Січня 2012 »
от і я про тінь :2funny:
Загдав один анекдот
закінчується фразою "... нутром чую що півлітра, але як це математично пояснити ?!"

Відсутній Denja

• Старожило
  • Рейтинг: +132/-2
« Відповідь #332 : 07:27:22, 04 Січня 2012 »
fox-taras
А тінь тут при чому? Чи може будем уявляти шо антена буде деформуватися від перепаду температур жаркими літніми вечорами?
Якшо нормально налаштовувалась антена (тобто при настройці пройшлися по всім слабким та ходовим частотам), то ніяких проблем бути неповинно і надалі.  Памятаю як літом люблять згадувати сонячну інтерференцію, тільки от при якісно налаштованій антені такі нюанси невспливають ніколи і навіть незначні відхилення ніхто замітити невстигає. Думаю автор фото всеодно викладати цифри по сигналу небуде, відповідно сперечатися нам нема про шо надалі. Від себе можу порадити по даному екземпляру хіба кабеля нормально вкладати, шоб не головки їх тримали, а навпаки.

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
« Відповідь #333 : 07:38:48, 04 Січня 2012 »
А я за останній 2011 вже разів 3-4 був на доробках таких антен. Лишень одну погодились переробити, решта клієнти відмовились через дороговизну обслуговування, я заряджав сходу 50 американських. І дивного тут нічого нема, лишень кабель новий зробити і "по людськи" 30-35 метрів на самих головках і т.д. А я сомніваюсь, що власник тієї тарілки і того дерев"яного будиничка якась стара бабуся з Закарпаття. Це стопроцентна колиба чи мотельчик, де компанія з чотирьох чоловік за поїдання шашлику викидає по 50-100 баксів за сеанс. O0 *-P Такі клієнти і скупі, но після співбесіди погоджуються на компресійки, фінмарк, тріакс, інверто і інші для багатьох неземні назви. :2funny:
Починаю з кабеля, відрізаю два шматка фінмарку і "пісі" і кладу клієнту в морозилку. Поки ходимо, роздивляємось об"єкт і план роботи, то морозилка робить "диво". Після всіляких переконань йдемо до холодильника, витягуємо кабеля і в"яжемо у вузли. Про результат не пишу, проексперементуйте вдома самі. А з практики скажу, що при установці в -35 фінмарк оправдав себе на всі 100%. За таку роботу беремо(заробіток на матеріалі, налаштування тарілки 250-350грн., 2-2.5грн. за кабель, з прокладкою-5грн.за метр погонний)...
    Сьогодні ставимо 8-ми канальні, зфоткаю і покажу.
Тарас, покажи свою миску, встановлену нашими спільними зусиллями після 24-00 :o :-Р An14 *-P

Відсутній sergeny

• Старожило
« Відповідь #334 : 07:40:18, 04 Січня 2012 »
Denja
ви спочатку почитайте що таке сонячна інтерференція і коли вона буває  :2funny: :2funny: :2funny:
І подумайте логічно де супутник,де сонце...і т.д...може тоді зрозумієте і небудете біліберди писати

Відсутній Denja

• Старожило
« Відповідь #335 : 07:46:55, 04 Січня 2012 »
sergeny
не вловлюєте смисл шановний...

Відсутній yuriks

• Користувач
  • **
« Відповідь #336 : 07:50:43, 04 Січня 2012 »
І подумайте логічно де супутник,де сонце...і т.д...може тоді зрозумієте і небудете біліберди писати
чому ти вирішив що сонце нижче від супутника на тій фотці ?

Відсутній sergeny

• Старожило
« Відповідь #337 : 07:52:22, 04 Січня 2012 »
Denja обгрунтуйте те шо ви написали,а я вам обгрунтую своє
yuriks я десь таке писав??? це продовженя про інтерференцію :2funny:

Відсутній Denja

• Старожило
« Відповідь #338 : 08:07:27, 04 Січня 2012 »
Denja обгрунтуйте те шо ви написали,а я вам обгрунтую своє
 це продовженя про інтерференцію :2funny:
Перед тим як вдати розумного, можна просто спитатись в гугля... Хоч тема і не про це, але думаю вам буде корисно
Цитувати
Что такое солнечная интерференция?

Солнце, как любая звезда, излучает энергию не только в видимой (световой) части спектра, но и в виде радиоволн, в том числе сантиметрового диапазона. Когда три объекта - приемная спутниковая антенна, спутник, на который она наведена и Солнце - находятся на одной прямой, прием сигналов со спутника становится невозможным. Это происходит из-за того, что сигналы транспондера перекрываются более мощными шумами Солнца. Такое явление наблюдается дважды в год - ранней весной и осенью.

Солнечная интерференция имеет место в пределах 3,5 недель от дней осеннего и весеннего равноденствия (21-е марта и 21-е сентября). В эти периоды Солнце, совершая свой годовой путь, пересекает плоскость экватора. Солнечная интерференция в феврале, марте и апреле сначала оказывает воздействие на земные приемные станции, расположенные в северных широтах, затем захватывает станции, расположенные южнее. На экваторе середина периода, в который проявляется солнечная интерференция, приходится точно на день равноденствия - 21 сентября. Затем зона интерференции смещается в южное полушарие, и последними влияние интерференции испытывают станции в южных широтах. Для них период солнечной интерференции заканчивается через 3,5 недели после дня весеннего равноденствия. В августе, сентябре и октябре картина меняется на обратную, так как Солнце в это время движется в обратном направлении - из Северного полушария в Южное. Период интерференции для каждой конкретной станции продолжается чуть более недели. В этот период каждые сутки сказывается интерференция, в начале светового дня - для восточных спутников, в конце - для западных. Сначала интерференция проявляется в виде едва различимых шумов на изображении и звуке, затем день ото дня шумы становятся значительнее, и в середине периода интерференции прием срывается совершенно. В момент интерференции, особенно в ясную погоду, необходимо по возможности уводить антенну со спутника. Катанные алюминиевые рефлекторы и пластиковые рефлекторы с глянцевой поверхностью способны концентрировать солнечные лучи в фокальной точке столь "успешно", что из-за высокой температуры оплавляются пластмассовые детали облучателей и выходит из строя электроника конверторов.

Дни и время начала и конца солнечной интерференции для каждого спутника для конкретной приемной станции может быть рассчитано абсолютно точно.
Невже на практиці незамічали такого?

Відсутній sergeny

• Старожило
« Відповідь #339 : 08:49:41, 04 Січня 2012 »
 :2funny:
Отце і треба було почитати перед тим як писати
1.Ви написали вище шо літом виникає питання,а тепер почитайте коли точно derisive.gif осінью і весною!!! derisive.gif
2.Як ненастроюйте антену,а від інтерференції недітись нікуди!!! а що ви написали?
  Памятаю як літом люблять згадувати сонячну інтерференцію, тільки от при якісно налаштованій антені такі нюанси невспливають
ви що закони фізики відмінили? Чи навчились настроювати так що сонце і супутник і ваша тарілка ніколи у вас на одній лінії небуває :2funny: :2funny: :2funny:
 То навчіть нас лемкуватих,у нас ж такого гугля нема :2funny: :2funny: :2funny:
Неображайтесь.Ви неправі!!!!
« Останнє редагування: 08:56:19, 04 Січня 2012 від sergeny »

Відсутній yuriks

• Користувач
  • **
« Відповідь #340 : 08:58:40, 04 Січня 2012 »
yuriks я десь таке писав???
Зі слів про тінь я зрозумів наступне
дах дає тінь від сонця на тарілці - з нього ти зробив висновок що частина сиглалу також непопадає на антену
"на хлопський розум" - якщо супутник знаходиться на тій самій висоті що і сонце - або вище - то це безперечно перешкоджае проходженню сигнала
тому я і спитав - чому ти виріший що супутник НЕ нижче в "дану" пору року і "даний" час
причому автор не сказав коли це було (рік назад - це хз коли)

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #341 : 09:28:52, 04 Січня 2012 »
ну чо ви до людини домахалися , виставив він свої світлини , як зробив так зробив,
 якщо система перевірялася і усе працює то і Слава Богу, головне щоби клієнту
було добре і касу дав  O0
 а як воно буде влітку то тоді і видно буде !
 ПС Ревізійну коробку можна було б не давати , дісеки можна було б закріпити
 прямо до деревяних  брусів там і так дах зверху захищає від опадів.

Відсутній Denja

• Старожило
« Відповідь #342 : 11:44:14, 04 Січня 2012 »
sergeny
Ви неадекватно ведете діалог, вириваючи фрази з контексту, продовжувати в такому дусі небуду, шкода на то часу.
Інтерференція була згадана лиш як приклад, хоча чудячи з ваших відповідей ви могли б подякувати за відкриття для вас цього явища. Припущення про падіння сигналу на останньому фото є лиш припущення Тараса, яке є невірним. Хоча без цифр то так і залишиться припущенням. Думаю на цьому обговорення можна закінчити. З повагою.
п.с. постійно ставити смайли в дописах як мінімум підозріло...

Відсутній sergeny

• Старожило
« Відповідь #343 : 13:33:23, 04 Січня 2012 »
sergeny

Інтерференція була згадана лиш як приклад, хоча чудячи з ваших відповідей ви могли б подякувати за відкриття для вас цього явища.
п.с. постійно ставити смайли в дописах як мінімум підозріло...
Дякувати небуду так як і краплі істини у вашому дописі на рахунок інтерференції нема  :2funny: А те що ви скопіювали ще і зрозуміти треба вам чистор з технічної сторони  :2funny:
А от на рахунок смайликів немогли би детальніше...в чому мене підозрюєте  :2funny:

Приклади треба наводити правильними
« Останнє редагування: 16:41:45, 04 Січня 2012 від gotsanyuk »

Відсутній fox-taras

• Старожило
  • Рейтинг: +2606/-6
« Відповідь #344 : 15:29:27, 04 Січня 2012 »
Тарас, покажи свою миску, встановлену нашими спільними зусиллями після 24-00   

телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Тільки софти до 3000-6010(Only Software for 3000-6010) !!!

Автор gotsanyukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 27
Переглядів: 46694
Остання відповідь 21:16:12, 31 Травня 2019
від vasjabr
Прилади для налаштування Антени SatLink . Sathero Новинки DVB-T2 DVB-S2 комбо

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 131
Переглядів: 90072
Остання відповідь 19:30:41, 20 Жовтня 2021
від vlad63
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 17239
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січня 2012
від Alik7606
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 21178
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютого 2015
від iva3
Ортон 4000с сполучення каналів сат антени і звичайних.

Автор kapitoshkaРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 5593
Остання відповідь 16:21:16, 22 Грудня 2010
від kapitoshka