Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (72/110) > >>

SashaTv:
На викладених світлинах з  Відповідь #344 непобачив "розтяжки" /підвішені лишень 3-и кабелі/ .Вона там є?

osadtsa:
Шановні добродії підскажіть будь-ласка  хочу придбати  та  встановити  Triax TD110 - 1,1м. (Данія) і систему  кріплення  Inverto Starter Kit до 5LNB. 
Кріплення підійде до конвекторів TWIN Inverto ULTRA IDLB-TWNL40 та TWIN Inverto Premium IDLB-SINL40?(конвектори  придбані)

валера:

--- Цитата: fox-taras від 18:36:14, 04 Січня 2012 ---Та що тут антени і мої також треба доробити кабеля адже ставили ми вночі і було дуже холодно кабеля задубіли і виложити як слід було важко.Можна булоб поломати кріплення ,тому лишив до тепла почекати.

--- End quote ---
все вірно Тарасе, зроблено добре,але краще тарілки чіпляти вже скручені в теплі з кабелями, і ще, в профіль  тріакса влазить 8 кабелів і 4 підвязуєш внизу профіля виглядає шикарно ,так завжди роблю, і про те шо тут говорять не потрібно робити акуратно повна маячня,я по тарілці зразу можу сказати рівень класу спеціаліста який встановлював, навіть без перевірки рівня сигналу

fox-taras:

--- Цитата: валера від 21:49:07, 04 Січня 2012 ---
--- Цитата: fox-taras від 18:36:14, 04 Січня 2012 ---Та що тут антени і мої також треба доробити кабеля адже ставили ми вночі і було дуже холодно кабеля задубіли і виложити як слід було важко.Можна булоб поломати кріплення ,тому лишив до тепла почекати.

--- End quote ---
все вірно Тарасе, зроблено добре,але краще тарілки чіпляти вже скручені в теплі з кабелями, і ще, в профіль  тріакса влазить 8 кабелів і 4 підвязуєш внизу профіля виглядає шикарно ,так завжди роблю, і про те шо тут говорять не потрібно робити акуратно повна маячня,я по тарілці зразу можу сказати рівень класу спеціаліста який встановлював, навіть без перевірки рівня сигналу

--- End quote ---
Добре ,згоден але в мене там 26 кабелів на одній  і 6 на другій це все заведено на горище.А там 8штук дісеків 10 портових.

дядя Міша:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version