Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Обговорення софтів Оpenbox
slavon:
Нове ПЗ 5.51 від 11.02.2009
для вісєї лінійки Х5х0
--- Цитувати ---1. Исправлен баг, из-за которого время сохранения данных увеличилось в несколько раз...
2. Оптимизирована работа режима слепого поиска "Blind Scan"
--- End quote ---
Качаєм тут
malyshka:
Хіба справа в 45 чи 46 софті, дорогий друже andre33? Мені здається що справа в увазі до тих, хто повірив в цей тюнер, а ще більше в тих, хто помагав його тулити. Кінцевий споживач не кожен здогадається, що лоханувся, а от я маю докори сумління, що породив (не зі своєї вини ,правда) пару сотень таких лохів. Тепер мене важко буде переконати взяти в руки навіть "позолочений" тюнер з назвою ОПНЕБОКС або ФЕРГУСОН , бо рано чи пізно з ним тебе просто кинуть. Через те й звертаюсь до китайців, може хоч вони мене почують. ca.,
Andrey28:
Дорогий друже malyshka! Да буде тобі відомо що Опенбокси ще досі иснують, а також випускаються. А також Випущена нова лінія Опенів с HDTV виходом 790 серій. Можеш не шукати йх у продажі на теріторії України тому що їх просто нема а якщо і знайдеш то тільки в Россії. Тут стає питання чому їх не завозять , відповідь скоріше у конкуренції Між іншими виробниками тому що Опени зможуть просто викинути інших виробників ресиверів. Томущо своею простотою у користуванні інших ресиверив просто нема. Це по перше. подруге свій сайт з якого можна скачати нове ПЗ, та нові ключі . Це моя думка особиста тому прошу ВИБАЧИТИ МЕНЕ ЯКЩО ЩОСЬ НЕТАК *-K *-I
Vetal999:
скоріше 790 не завозять бо бояться, що за таку ціну як вони будуть коштувать їх ніхто не купить. і не путайте хдтв з hdmi. до хдтв 790 ніякого відношення не має.
romireb:
*-< 790 будутьь в продажу з березня 2009
Навігація
Go to full version