Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Обговорення софтів Оpenbox

<< < (8/17) > >>

BOSY:
Чи правильно я розумію? Коли взломщики зломають якесь кодування то з'явиться нова прошивка і на openbox x-800. Чи може і не з'явитись? Тоді прийдеться купувати новий приймач.
   Вся надія на взломщиків і програмістів.

slavon:
Про це точніше Вам скажуть напевно тут наскільки я розумію підтримку Х8х0 припинено через велику кількість підробок !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Постом вище я хотів сказати тільки те що імовірність появи на ЕМУ того чи іншого пакету (типу Полсат, Примєри чи ТПС) на сьогоднішній день близько до нуля на будь якому із популярних на сьгоднішній день приймачів - Глобо, Евросат чи Опенбокс !!!
Що стосуеться лінійки Опенбокс Х8х0 то ця лінійка на сьогоднішній день підтрилує більшість із доступних у нас "непривязаних" карток операторів що ведуть мовлення в форматі DVB-S, mpeg2, також Х820 підпримує САМ модулі mpeg4 !!! Також вся лінійка прекрасно підтримує шару !!! Що ще хотіти від приймача ??? А через 1-2 роки всі приймачи DVB-S mpeg2 все одно прийдеться міняти на що небудь пристойніше з підтримкою DVB-S2, mpeg4 та HD !!! :2funny: :2funny: :2funny:

malyshka:
  Може хто знає китайську мову, поясніть нашим китайським братам, що припинемо брати їхні Х-800ті, якщо не не буде нових ПЗ. Я б сам написав, але не знаю куди писати та й з китайською не дуже, а китайці україн-ської не розуміють. Ото ж дорогі власники Опенбоксів - не бачити вам ПЗ, як своїх вух!

Vetal999:

--- Цитата: slavon від 13:06:38, 10 Лютого 2009 --- В Сега 2 поки що залишається пакет Дижи ТА с Тору, та його перехід в Сега 3 все не загорами !!!

--- End quote ---
Діжі ТВ з Тору йде поки не в Сека2 а в Награвіжн2 *-Y

andre33:
to malyshka ,
 навіщо тобі нове Програмне Забезпечення , став стабільну 5,45 версію ,
 шара робить та все інше !
 а Діжі ТВ з Тору скоро прикриють.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version