Автор Тема: Openfox FX 6500A як ввести BISS?  (Прочитано 3326 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній t-34

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +0/-0
Openfox FX 6500A як ввести BISS?
« : 09:45:32, 13 Березень 2010 »
Меню>7799>CODE EDIT> появляється вікно з параметрами BISS ключів
___________________________________
No.____________ No.___Pro______Index
001 ________ 001000 __ 0A____(BISS)
002 Mediavi... 007500 __ 02____(BISS)
003 Mediavi... 007500 __ 04____(BISS)
004 Mediavi... 007500 __ 06____(BISS)
.................................................. .....

жму ок>

Цифровые клавиши
Provider___Index____Code Data
001000____0A______xx xx xx xx xx xx xx xx xx

0__1__2__3__4__5__6__7__OK
8__9__A__B__C__D__E__F__DEL

Ввожу BISS канал непоказуэ an24

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Openfox FX 6500A як ввести BISS?
« Відповідь #1 : 10:15:52, 13 Березень 2010 »
потрібно зачекати приблизно хвилину на каналі  і почне показув

Відсутній t-34

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +0/-0
Openfox FX 6500A як ввести BISS?
« Відповідь #2 : 10:20:07, 13 Березень 2010 »
потрібно зачекати приблизно хвилину на каналі  і почне показув
Можливо треба щось ввести в Provider або Index
Ато захожу що з Інтера що з Інтера+ а відображається однаковий список

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Openfox FX 6500A як ввести BISS?
« Відповідь #3 : 10:57:52, 13 Березень 2010 »
Зайти в сис. кодування Сека, ввести ключ Бісс і вимагати щоб він показував - я правильно зрозумів ?

Спершу виберіть відповідну систему кодувння !!!

Відсутній t-34

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +0/-0
Openfox FX 6500A як ввести BISS?
« Відповідь #4 : 11:35:50, 13 Березень 2010 »
Зайти в сис. кодування Сека, ввести ключ Бісс і вимагати щоб він показував - я правильно зрозумів ?

Спершу виберіть відповідну систему кодувння !!!
А де в цьому тюнері вибрать систему кодування?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Openfox FX 6500A як ввести BISS?
« Відповідь #5 : 11:37:54, 13 Березень 2010 »
В меню ему, системи кодування відмічені відповідними клавішами, вдивіться уважніше в екран. Guide

Відсутній t-34

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +0/-0
Openfox FX 6500A як ввести BISS?
« Відповідь #6 : 13:46:09, 13 Березень 2010 »
В меню ему, системи кодування відмічені відповідними клавішами, вдивіться уважніше в екран. Guide
Там є такі системи кодування:
Seca
Irdeto
Viaccess
Nagravision
Яку вибрати?

 

Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3576
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5914
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Hivision и клони. Відповідаємо на запитання "Як вводити ключі Biss?"

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 0
Переглядів: 5068
Остання відповідь 11:29:46, 01 Березень 2007
від Geopard
Ввід ключів BISS в Dreambox (SoftCam.Key) вручну. (FAQ)!!!!

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 15
Переглядів: 20976
Остання відповідь 07:14:00, 28 Вересень 2011
від slavon
OpenFox X6 Metal HD Combo - прошивка, список каналів, ключі

Автор Супутникове ТелебаченняРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 36
Переглядів: 24132
Остання відповідь 17:25:13, 26 Грудень 2020
від Marjan18