Автор Тема: Сканування  (Прочитано 2102 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній rulia4

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Сканування
« : 10:43:21, 03 Березень 2010 »
В ручному режимі прописую канал.
Сигнал є 88% супер,нажимаю скан.
Пише -найдено транспордиров-1
-Каналов-0
Готово-ОК
Вихожу з міню канала такого Як и небуло.
Не перший раз з таким зустрічаюсь,поясніть будь ласка в чому справа????? an24

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Сканування
« Відповідь #1 : 20:26:52, 04 Березень 2010 »
Який супутник? Перевірте можливо такий канал у вас уже є. У автоматичному режимі знаходить?
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній olegester

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +9/-0
Сканування
« Відповідь #2 : 13:40:21, 06 Лютий 2011 »
У мене такаж проблема. Сигнал великий, сканування каналів не відбувається. Підкажіть будь-ласка, як її вирішити!

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Сканування
« Відповідь #3 : 14:48:27, 06 Лютий 2011 »
Будьласка описуйте проблему більш детальніше. Який супутник? Трансподер?... Чи скануються інші...
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній olegester

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +9/-0
Сканування
« Відповідь #4 : 15:37:55, 12 Лютий 2011 »
Вибачте напишу детальніше. Цей тюнер потрапив до мене без списків каналів. Виставив дісекю поставив на автоматичне сканування. На транспондерах кожного супутника був сигнал але по закінченню сканування видало скановано каналів 0. Перепрошив на enigma з вашого сайту результат такий самий. Підкажіть що роблю не правильно чи може проблема в самому тюнері.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Сканування
« Відповідь #5 : 20:17:20, 12 Лютий 2011 »
Ручне сканування буде більш ефективне.  :)
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній olegester

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +9/-0
Сканування
« Відповідь #6 : 12:07:27, 13 Лютий 2011 »
Після ручного сканування транспондура результат такий самий.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Сканування
« Відповідь #7 : 15:06:04, 13 Лютий 2011 »
Тоді як вирішення, буде ,закинути готовий список телеканалів.   :) Скоріш за все, ви неправильно налаштували порти дісеків.
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |