Автор Тема: Для новачків, пошук каналів на слабких трансподерах!  (Прочитано 6827 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
Ввожу параметри на Амос 10890 V 27500 ( на ORTON 7010 CX), і не знаходить ні одного телеканала. Хоча інші параметри ввожу то знаходить ... В чому проблема ??? Допоможіть ... *-P

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
мені вже ліньки відповідати на такі пости.. >:(
таякби всі тут екстрасенси і мають знати чи в нього проблема з сигналом (з антеною) чи щось неправильно на тьюнері вводить..

1=1 на Амосі працює..?

якщо сигналу нема, то нічого не знайде..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
в мене два тюнери !!!! на голдені знаходить а на ортоні ні !!! і підключав я до одної і тої самої тарілки !!! я ж сказав що інші параметри ввожу і знаходить канали, а параметри на інтер не знаходить жодного каналу !!! так я ж питабсь в чому проблема ???? може з ортоном щось не так ???

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
1+1 на амосі працює !!!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
значить клич майстра щоб регулював антену...на тій частоті слабий сигнал...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній nazzir

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +0/-2
  • nazzir
ти мене не зрозумів !? я приєднюю голден і все працює а на ортоні ні !!! причом тут антена ?! не знаєте ? так скажіть що не знаєте !!! *-P

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
ти мене не зрозумів !? я приєднюю голден і все працює а на ортоні ні !!! причом тут антена ?! не знаєте ? так скажіть що не знаєте !!! *-P
збавте обороти,вам Анатолій дав нормальну відповідь
 в мене на техносаті все йде,а на Dbox2  не йшло, поправив антену все показує!!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
ти мене не зрозумів !? я приєднюю голден і все працює а на ортоні ні !!! причом тут антена ?! не знаєте ? так скажіть що не знаєте !!! *-P
Хлопец - скоріше ніж щось вознікати краще б написав яка в тебе сила та якість сигналу того транспондера на голдені та на ортоні ...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
то великий плюс модерам   *-P за те ,що дають відповіді терпляче ,при некоректних питаннях, при мінімумі початкових даних -ну майже на рівні ворожбита :2funny:-"вгадай,що питають"
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній oleg_lezha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 249
  • Рейтинг: +258/-0
Ввожу параметри на Амос 10890 V 27500 ( на ORTON 7010 CX), і не знаходить ні одного телеканала. Хоча інші параметри ввожу то знаходить ... В чому проблема ??? Допоможіть ... *-P
спробуй частоту 10889, 10888, 10887...
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній Uras

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +34/-0
  • Я
Ввожу параметри на Амос 10890 V 27500 ( на ORTON 7010 CX), і не знаходить ні одного телеканала. Хоча інші параметри ввожу то знаходить ... В чому проблема ??? Допоможіть ... *-P


  В мене були тоже такі проблеми і з різними тюнерами вирішувались просто,  я частоту 10890 ніколи невводжу на ній поганий сигнал, був випадок з Х-800 вводив 10890  сигналу небуло я поліз на антену і давай крутити головку результату ноль  потім вів 10893 сигнал супер *-A      в аріоноподібні ввожу 10895 для глобіків 10896 або 10893  а на одному сигнал був тільки на 10889, потрібно просто побавитись derisive.gif

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
в багатьох випадках відіграє роль низька якість головок-відхилення параметрів гетеродина застосованих головок ,тому приходиться понижувати частоту на 1-3МГц в різних типів тюнерах і це- відомий факт.не кожен тюнер "захопить" по АПЧГ цей розкид параметрів.
особливо проявляється на "слабких" і "низькошвидкісних" тр-рах,причому - на різних супутниках.
« Останнє редагування: 19:08:19, 13 Лютий 2010 від oleh61 »
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Ввожу параметри на Амос 10890 V 27500 ( на ORTON 7010 CX), і не знаходить ні одного телеканала. Хоча інші параметри ввожу то знаходить ... В чому проблема ??? Допоможіть ... *-P


  В мене були тоже такі проблеми і з різними тюнерами вирішувались просто,  я частоту 10890 ніколи невводжу на ній поганий сигнал, був випадок з Х-800 вводив 10890  сигналу небуло я поліз на антену і давай крутити головку результату ноль  потім вів 10893 сигнал супер *-A      в аріоноподібні ввожу 10895 для глобіків 10896 або 10893  а на одному сигнал був тільки на 10889, потрібно просто побавитись derisive.gif
Я так робив на Orton 4050sx, поки не перепрошив. Тепер все ОК.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
На рахунок низькопотокових транспондерів то тут я цілковито погоджуюсь - сам таке не раз робив(міняв частоту), але на 27500 ні разу, тим більше, що в того товариша при тій самій частоті на Гольдені показує, як тоді тут бути..? derisive.gif
До речі, він так нічого і не відписав про параметри сигналу..
Зрештою якби сигнал був норм. так би все робило точно як і 1+1...
Не забуваємо, що на даному транспордері вперше використовується вертикальна поляризація і я б все таки радив підстроїти головку, особливо тим, хто вже три роки до антени не заглядав.. - замітив, що після перешивки тьюнерів в 1/3 клієнтів даний транспондер не каже, то зараз спецом демонструю ті канали в роботі і даю телефон майстра, для вирішення можливих проблем...

І ще порада установникам: не кладіть дешевого кабелю, бо не стільки заробите, скільки потім часу втратите на пошуки причини.. :-Р
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
на тій частоті слабий сигнал...
Абсолютно точно - на 10890 сигнал слабенький, аби зловити той транспондер, антену треба налаштувати точно, тоді тільки буде, особисто мав недавно мороку, то тільки так і вирішив питання.  O0 An14
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 58330
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Свіжі прошивки для Skybox F3, Skybox F5, Skybox M3

Автор bodyanРозділ Skybox

Відповідей: 0
Переглядів: 7467
Остання відповідь 19:32:12, 29 Березень 2013
від bodyan
Свіжі прошивки для Amiko MicroHD, MicroHD SE, MiniHD, MiniHD SE

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 17
Переглядів: 21827
Остання відповідь 16:35:43, 14 Квітень 2019
від serp118
[UFS 912] DuckBA - Barry allen для Kathrein UFS 912

Автор bodyanРозділ Enigma2 / TitanNit / Neutrino

Відповідей: 1
Переглядів: 5988
Остання відповідь 09:30:17, 03 Листопад 2011
від bodyan
Прошивки для Gi HD Slim 3 /Slim M

Автор oqlanРозділ Galaxy Innovations

Відповідей: 1
Переглядів: 3901
Остання відповідь 05:33:18, 14 Червень 2018
від vasjabr