Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Підключення дисеків на всякий смак!

<< < (4/5) > >>

arrows:

--- Цитата: VANOS від 16:26:30, 05 Вересня 2011 ---
--- Цитата: slavon від 19:36:00, 04 Вересня 2011 ---VANOS По моєму Ваш клієнт -  або тупий піжон, а скнара. :2funny: Якщо якісь 2 з 3 приймачів будуть дивитися не часто - то можна 2 підключити в каскад, через ВЧ вихід першого на ВЧ вхід другого...  ca.,

--- End quote ---

Дякую, але цей клієнт це я сам. А така байда в мене на роботі, а ті два приймачі дивляться постійно і не дай боже щоб щось сталося з тюнерами.
Буду експериментувати, якщо щось получиться відчитаюсь. От тільки з відпустки вийду. :) :) :)

--- End quote ---
Да нічого не получиться. Всі варіанти вам вже описано. Так і скажіть, що вам в падлу щось міняти, а тим більше конвертори по тій причині, що нові коштують грошей, а старі діти нікуди. Їх міняти відсили десять хвилин, невже це так критично. то виберіть час коли на всіх каналах профілактика (ПОНЕДІЛОК) і міняйте хоть пів дня.
P.S. Я в шоці. Жесть яке "упрямство". Вибачте за каламбур. >:(

VANOS:

--- Цитата: arrows від 20:46:21, 05 Вересня 2011 ---Да нічого не получиться. Всі варіанти вам вже описано. Так і скажіть, що вам в падлу щось міняти, а тим більше конвертори по тій причині, що нові коштують грошей, а старі діти нікуди. Їх міняти відсили десять хвилин, невже це так критично. то виберіть час коли на всіх каналах профілактика (ПОНЕДІЛОК) і міняйте хоть пів дня.
P.S. Я в шоці. Жесть яке "упрямство". Вибачте за каламбур. >:(

--- End quote ---

Дякую за каламбур. Повністю з Вами згоден. Але як писав вище. Лізти до обладнання і щось там міняти каатегорично заборонено, якщо б це було не так проблем ніяких. В мене конвектори і нові і не нові твіни є і діло тут не в фінансах, а в тому що потрібен самий безболісний варіант і бажано без наслідків для працівників під час там всяких перевірок. Між іншим тарілочки так класно закріплені що без спеціального висотного спорядження не добратися.
Тож поки що дякую. Скоро виходжу на роботу буду експериментувати.

arrows:
VANOS, потім будьте ласкаві відписатися що вийшло і як, бо дуже цікаво. Вдачі вам ca.,

slavon:

--- Цитувати ---Дякую за каламбур. Повністю з Вами згоден. Але як писав вище. Лізти до обладнання і щось там міняти каатегорично заборонено, якщо б це було не так проблем ніяких.
--- End quote ---
Так, поясніть, Вашому, як на мене досить "тупорилому" начальству, що лізти туди і міняти конвертори, з прокладкою 3 (і може 4) антенного фідера прийдеться і нічого тут не попишеш !!! Чи Ви там "ніхто" і звати Вас - "ніяк"  ???

Р.S. Цікаво що це за  фірма що там народ на роботі постійно дивиться ТВ і навіть на короткий відрізок часу відірватися від цього не може ???  :2funny: :2funny: :2funny:

oleg_lezha:

--- Цитата: slavon від 07:26:20, 09 Вересня 2011 ---Р.S. Цікаво що це за  фірма що там народ на роботі постійно дивиться ТВ і навіть на короткий відрізок часу відірватися від цього не може ???  :2funny: :2funny: :2funny:

--- End quote ---
Здається мені, що це ресепшен фірми-автодилера,чи СТО з великою кількістю підйомників.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version