Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Підключення дисеків на всякий смак!
VANOS:
--- Цитата: Дядя Миша від 10:08:48, 04 Вересня 2011 ---Є два тюнера (дві системи), треба класти головки "Твіни" (на два вихода) окремо для кожного тюнера Дісек щоб обєднати супутники...(Амос Сіріус і тд) .....Це якщо одна тарілка ...
--- End quote ---
Це ясно, але ситуація така. Змінювати щось до виходів з двох перших тюнерів не можна нічого.
Задача виглядає так:
Є вихідна проміжна з двох тюнерів. Потрібно підключити третій тюнер так щоб можна було в будь який момент підключитися на одну з двох проміжних тюнерів.
Потрібно щось типу:
тарілка1----------тюнер1-_ _ _ _
_ _ _ _ перемикач----------тюнер3
тарілка2----------тюнер2-
Варіант з використанням перемикача на 12в розглядається, але для нього потрібно додатково прокладати кабель.
Ще які будуть пропозиції.
slavon:
VANOS Поставити Квадро конвертори замість Твінів O0
VANOS:
--- Цитата: slavon від 16:20:25, 04 Вересня 2011 ---VANOS Поставити Квадро конвертори замість Твінів O0
--- End quote ---
Читай вище.
Змінювати щось до виходів з двох перших тюнерів не можна нічого.
Це стосується і головок і тарілок. Система стоїть запущена і працює. Нам тільки потрібно розумно відібрати потрібний нам сигнал і все ніяких втручань в систему не допускається, а ставити окрему тарілку на виходить.
slavon:
VANOS По моєму Ваш клієнт - або тупий піжон, а скнара. :2funny: Якщо якісь 2 з 3 приймачів будуть дивитися не часто - то можна 2 підключити в каскад, через ВЧ вихід першого на ВЧ вхід другого... ca.,
VANOS:
--- Цитата: slavon від 19:36:00, 04 Вересня 2011 ---VANOS По моєму Ваш клієнт - або тупий піжон, а скнара. :2funny: Якщо якісь 2 з 3 приймачів будуть дивитися не часто - то можна 2 підключити в каскад, через ВЧ вихід першого на ВЧ вхід другого... ca.,
--- End quote ---
Дякую, але цей клієнт це я сам. А така байда в мене на роботі, а ті два приймачі дивляться постійно і не дай боже щоб щось сталося з тюнерами.
Буду експериментувати, якщо щось получиться відчитаюсь. От тільки з відпустки вийду. :) :) :)
Навігація
Go to full version