Автор Тема: SKYBIRD DFE300 - немає сигналу  (Прочитано 418 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній slavavk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +0/-0
SKYBIRD DFE300 - немає сигналу
« : 23:59:35, 04 Лютий 2010 »
SKYBIRD DFE300 - немає сигналу, після JTAG. Блок живлення у нормі, підключав також блок з іншого тюнера, єлектролити про всяк випадок поставив нові. LM317 - нова. 13\18 - норма. Нема сигналу  :'(, де рити, допоможіть, професіонали  an24 an24 an24

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
SKYBIRD DFE300 - немає сигналу
« Відповідь #1 : 12:15:10, 06 Лютий 2010 »
Шановний slavavk пишіть конкретніше.Приймач прийшов з проблемою-чи сигнал пропав після JTAG?


SKYBIRD DFE300 = EDISION 2100 FTA
« Останнє редагування: 12:22:31, 06 Лютий 2010 від bodyan »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній slavavk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +0/-0
SKYBIRD DFE300 - немає сигналу
« Відповідь #2 : 16:18:56, 06 Лютий 2010 »
Сигнал пропав після JTAG, під час перепрошивки вимкнули ел., після включення на екрані "- - - -" і все, жодна програма його не бачила. JTAG зібрав на опірах. Залив і після цього тюнер нічого не бачить. Лив дампи і Skybird  і Edision-2100 і Skyon-2300 - результат той самій, ні рівня ні якості сигналу нема :'(. У пості вище написав що робив.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
SKYBIRD DFE300 - немає сигналу
« Відповідь #3 : 16:49:02, 06 Лютий 2010 »
Зараз є під руками донор?Якщо є-то чи одинакові вхідні тюнера?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній slavavk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +0/-0
SKYBIRD DFE300 - немає сигналу
« Відповідь #4 : 19:36:10, 06 Лютий 2010 »
У тому й справа, що не можу знайти донора :'(, майже нема таких тюнерів, може з нього б і злив ПЗ

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
SKYBIRD DFE300 - немає сигналу
« Відповідь #5 : 20:02:54, 06 Лютий 2010 »
Пробуйте Repack від Skyon .Канали  сканувати вручну.Вихід ,напевно,- шукати оригінальний дамп FTA .
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 1608
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
LORTON T2-18 "Немає відповідних файлів"

Автор yarossslavРозділ Lorton / Orton

Відповідей: 0
Переглядів: 544
Остання відповідь 10:47:31, 13 Січень 2020
від yarossslav
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 1659
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard
Orton 4050c -нема сигналу з Hot Bird на частоті 12597

Автор iv3853Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 18
Переглядів: 5591
Остання відповідь 06:56:26, 30 Серпень 2011
від iv3853