Автор Тема: Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!  (Прочитано 2306 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
купив безгарантійних орто 4100с і попав!! завис при перешивкі, потім я його розибрав там якась перемичка  :2funny: передьоргнув її попустило наче заробив прошилось потім опять висне бп внормі може в когось таке траплялось???

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #1 : 10:57:36, 09 Лютий 2010 »
Брак однозначно. В мене теж такі попадаються, що зависають намертво. Лікується перегрузкою, но ненадовго. Попадається 1-2 штуки з ящика(12 штук). Я їх розбираю і пускаю на кавалки. Так ще вигідніше ніж продавати. Пробував міняти живлення навколо проца, оперативку-ніхрена не допомагаю. Скоріш за все проблема в проці. >:(

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #2 : 11:11:15, 09 Лютий 2010 »
Попадаються такі,в чорних коробках.Висне кожну годину-дві.

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #3 : 12:46:31, 09 Лютий 2010 »
Жодного ще не було з понад 3х сотен...

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #4 : 14:03:17, 09 Лютий 2010 »
Жодного ще не було з понад 3х сотен...
Я перепрошую, но що спільного є з даною проблемою і Вашим дописом? :o Людина написала про проблему, мені теж такі попадались, но проблема не вирішилась.
ЗІ. Якщо Вам не попадались такі, то не потрібно взагалі писати! An14

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #5 : 14:23:03, 09 Лютий 2010 »
... ну вибачте...
« Останнє редагування: 14:27:36, 09 Лютий 2010 від remax »

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #6 : 15:50:42, 09 Лютий 2010 »
Ціни впали нижче плінтуса а ми хочем щоб була якість чуть незадурно,в нас за ті гроші навіть корпус би навіть неробили.Андроїд добре каже або на кавалки а можна в мене материнку купити а ту пустити на кавалки.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #7 : 20:46:29, 09 Лютий 2010 »
Мені ще на виставці представнки Ортон повідомили, що серія 4100с вже не виробляється, тому все, що сьогодні продають з такою назвою-ПІДРОБКА!
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Деякі проблеми "заліза" Orton 4100с
« Відповідь #8 : 10:17:53, 21 Червень 2010 »
Не давно отримав парочку 4100С в чорних коробках...з новими проблемами "заліза".Раніше пападавсь брак-тюнера зависали і допомагало лише обезструмлення .Тепер проблема така-При первому включенні працює ок...поки не обезструмиш....далі треба тільки чекати хвилин 5 бо зразу він не запуститься.Чим далі тим гірші реси 4100...нові проблеми.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #9 : 12:44:15, 21 Червень 2010 »
При первому включенні працює ок...поки не обезструмиш....далі треба тільки чекати хвилин 5 бо зразу він не запуститься.Чим далі тим гірші реси 4100...нові проблеми.
В Фокс-Тараса є материнки  , ...........на всякий випадок   :2funny:
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!
« Відповідь #10 : 14:33:53, 21 Червень 2010 »
Доречі, брав колись в нього. Якість - відмінна!!!

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 2983
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 2875
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 15909
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 15841
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4251
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon