Приймачі DVB-S/S2 > CosmoSAT

Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"

<< < (5/5)

radioham:

--- Цитата: bodyan від 11:25:09, 11 Жовтня 2012 ---Скористайтесь готовим рішенням

--- End quote ---
Дякую, пропонованій варіант був опробуваний, нажаль безрезультатно. Щебула спроба прописать 16 значний ключ
 (два рядки) - STS открився, але перша перезагрузка и Малєвіч!

Щукар:

--- Цитата: radioham від 12:51:04, 10 Жовтня 2012 ---
Додано: 11:23:44, 11 Жовтня 2012
--- Цитата: radioham від 12:51:04, 10 Жовтня 2012 ---Кому  вдалось запустить BISS-STS-Hotbird  на 7400?
Танцi з бубном - перепрошивка, скидання на заводскi, видалення всiх каналiв, ключiв, змiна iмени каналу, ключа - результату не дають.

--- End quote ---

"Чарiвне слово "Telekanal" вирiшило проблему"

Справді,і як Ви тільки це вирахували?  *-I
Наприклад "TeleСanal" вже не діяло.
СТС працює, і після перезагрузки приймача.

Як би ще Інтер плюс на 12284 запустити? Ніби все пробував - не допомагає...

--- End quote ---

slava12:
Привіт всім! Друзі підскаджіть мені будьласка принесли два приймачи на прошивку cosmo SAT 7400 чи вартує їх прошивати чи є до них щось свіже чи відкриває він всі канали. приймачи гарні новенькі я чесно їх немав! (ДЯКУЮ) ca., ca., ca., ca.,

arrows:
slava12, вони старі як світ, на мою пам'ять остання прошивка на ті космо-зади датована 2009роком. Я в їх людям прописую тільки список каналів свіжий і все, навчити чомусь цікавому того приймача не реально.

VANOS:

--- Цитата: slava12 від 16:27:01, 12 Березня 2015 ---Привіт всім! Друзі підскаджіть мені будьласка принесли два приймачи на прошивку cosmo SAT 7400 чи вартує їх прошивати чи є до них щось свіже чи відкриває він всі канали. приймачи гарні новенькі я чесно їх немав! (ДЯКУЮ) ca., ca., ca., ca.,

--- End quote ---
Якщо чесно геморні приймачі, особливо якщо прошивати, якщо зробити криво(а це можливо) прийдеться за барахло віддавати досить пристойні. Краще все ручками зробити і віддати, попередивши що в наступний раз ціна буде у два рази вища. :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version