Приймачі DVB-S/S2 > CosmoSAT
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"
Yaro:
--- Цитата: cheater2 від 11:30:03, 19 Вересня 2009 ---Хтось щось придумав із двома інтерами - як я розумію імя каналів конфліктує і працює лише одни????????
--- End quote ---
При чому тут імена каналів? :o Якщо там і є конфлікт - то не по іменах каналів, це вже пора би й знати. Я розумію конфлікт по SID-ах, коли вони співпадають, чи по NID, чи по CAID (не плутати з ID Prov!) - про конфлікт з іменами чую вперше, і дуже сумніваюся, що таке може бути.
SERS3333:
Yaro , в цих тюнерах прив"язка каналу до бісс ключа проходить по назві каналу , щоб не було конфлікту , я канал інтер перейменував в 1нтер
saray:
Yaro , в цих тюнерах прив"язка каналу до бісс ключа проходить по назві каналу , щоб не було конфлікту , я канал інтер перейменував в 1нтер
А я пишу lnter маленькими буквами замість( і )маленьку букву( л )(англійську звичайно) .
А інтер+ здоровими як повинно бути і все іде та більш-менш зрозуміло
radioham:
Кому вдалось запустить BISS-STS-Hotbird на 7400?
Танцi з бубном - перепрошивка, скидання на заводскi, видалення всiх каналiв, ключiв, змiна iмени каналу, ключа - результату не дають.
Додано: 11:23:44, 11 Жовтня 2012
--- Цитата: radioham від 12:51:04, 10 Жовтня 2012 ---Кому вдалось запустить BISS-STS-Hotbird на 7400?
Танцi з бубном - перепрошивка, скидання на заводскi, видалення всiх каналiв, ключiв, змiна iмени каналу, ключа - результату не дають.
--- End quote ---
Чарiвне слово "Telekanal" вирiшило пролему
bodyan:
Скористайтесь готовим рішенням
Навігація
Go to full version