Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
після заливки ключей не відкривае канали
_Nick_:
...нічого собі, натяк...! На мій россуд - як раз глузування і є.
Кнопками Pg-..Pg+.."синя"("червона") емуль в 9400 змінює свій стан активності, про що видає повідомлення на екран. Саме про це kach і написав; бо на подібні запитання ("не відкриває канали") дуже часто "мудрі знатоки" рекомендують включити таким чином емулятор. Хоча я не стикався з таким положенням, щоб після прошивки приймача емулятор в ньому був відключений.
То замість тих трьох образливих рядків (з цитуванням) не ліпше було написати один по темі: "відомо ж, що без картки конакс, емулятор в 9400 не працює...".
"Нічого особистого...".
kach:
ANDROID ти не погано над собою посміявся і я теж :2funny: :2funny: :2funny:. Мабуть я не все ясно написав, напишу ще раз: прошив я ресивер, потім залив в нього ключі та активовав емулятор, а канали все одно не показують. потім після поради SKIFа я зрозумів що треба ще картку прошивати та хочу з цього місця детальніше, будь ласка.... Ще я замітив те що ті ключі які йдуть стандартно з прошивкою не міняються, я декілька разів пробував нові ключі туди заливати, індикатор завантаження показує що вони туда залились, коли я подаю запрос з ресивера мені видає що там стандартні. Підкажіть, може я не той програмою заливаю??? Ще цікава така річ, що ІНТЕР+ показує, а ТЕТ чи ІНТЕР не показує. Поясніть будь ласка, просвітіть, буду щиро вдячний *-I *-I *-I
Остап:
Інтер + показує відкрито так як зняли кодування з нього а решта каналів типу ТЕТ і Інтер Київ ідуть в системі Бісс і потрібна карточка Голд або Фан для перегляду даних chanel derisive.gif
_Nick_:
Візьміть мене третім посміятись... .
kach, якщо твої дописи і надалі будуть такими "інформативними", то, здається, мені доведеться вибачатись перед ANDROIDом :) . Отже, намагаємось допомогти, базуючись на припущеннях. Припущення перше: рес прошивався jtag'ом, версія емулятора 1.0 чи 1.1 - це поки що неважно. Припущення друге: стандартними ти називаєш ті ключи, що потрапили в приймач з прошивкою, і вони в тебе незмінні, незважаючи на намагання їх переписати програмою ХХХ.exe. Припущення третє: антена в тебе на три (приблизно) супутника - Хотберд, Амос, Сіріус... . Ну й досить припущень. В доданому файлі дві програми, які поки що працюють з файлами ключів до EMU9400. Заливати треба на "зелений світ", потім - стендбай (а не з розетки). Уважно прошивай картку; на форумі є файли до різних типів карток. Згадав нещодавний випадок, - юзер прошив стару фан-картку віаксес тільки хекс-файлами для флеші та інтернал (не став шити екстернал меморі) - і в нього нічого кодованого не показувало (доки не прошив і екстернал), хоча картка визначалась як конакс. І таке буває... .
Бажаю успіху!
kach:
дякю NICK, але dsr9400edit.exe в мене не запускаеться, видае помилку....................
Навігація
Go to full version