Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
після заливки ключей не відкривае канали
kach:
підкажіть, прошив я ресивер,залив ключі, а закодіровані канали все одно не показують(бісс). що робити???????? емулятор активований, перевіряв при помощі комбінації кнопок
Skif:
На мою думку... - якщо всі кодовані канали не відкриває, то зверни увагу на картку (краще проший тими файлами, що перевірені й не раз викладалися на форумі). Якщо ж це стосується тільки БІСС, то, можливо, використав рам.бін-файл від 9500 самсу (там вони вписані не в тому форматі, 9400 їх не сприймає). Ну й на останнє - перевір, чи за тими ідентами рес "намагається" відкрити канал, можливо треба йому прописати відповідні CAIDs.
kach:
дякую за пораду, буду пробувати................
kach:
ще таке питання: карточку обовязково прошивати для активації емулятора???????
Android-80:
--- Цитата: kach від 20:10:13, 11 Січня 2010 ---підкажіть, прошив я ресивер,залив ключі, а закодіровані канали все одно не показують(бісс). що робити???????? емулятор активований, перевіряв при помощі комбінації кнопок
--- End quote ---
За допомогою яких кнопок? :2funny: :2funny: :2funny: Навчиш мене? :2funny:
--- Цитата: kach від 19:31:50, 12 Січня 2010 --- карточку обовязково прошивати для активації емулятора???????
--- End quote ---
А для чого тобі карточка, тиж писав вище, що емулятор активовний :2funny:
ЗІ. Це не образа і не глузування, а натяк на те, щоб думав спочатку про що пишеш!!! Це стосується багатьох "писак" нашого форуму. Пишуть "мудрими" репліками, а запитання дають "тупі" і мізків не вистарчає почитати про те, що вже тисячу разів описано...
Навігація
Go to full version