Автор Тема: Іміджі Nabilosat  (Прочитано 13417 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Іміджі Nabilosat
« : 17:39:38, 11 Січень 2010 »
Бекап іміджу NabiloDM500-V08-MAXVAR. Імідж містить список каналів з чотирма супутниками і встановленим ему mgcamd 1.31 і newcs 1.67.


Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 131
  • Рейтинг: +12/-2
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #1 : 09:35:20, 22 Січень 2010 »
Китайця можна ним шити чи ні

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #2 : 10:33:04, 22 Січень 2010 »
Китайця можна ним шити чи ні
Звісно, що можна, адже бомба лишень в іміджах Джемені. І то в версіях вище 4.2 :)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #3 : 13:16:51, 22 Січень 2010 »
Оновлена версія бекапу іміджу NabiloDM500-V08-MAXVAR.
Імідж містить:
- список каналів від 21 січня
Цитувати
-Астра_19,2 Хотбірд_13 Сіріус_4 Амос_2/3
Фаворити:
-Ukraine & Ru
-Music
-Sport
-News
-Children
- оновлений ему mgcamd до версії 1.35 і newcs 1.67

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 131
  • Рейтинг: +12/-2
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #4 : 14:09:05, 22 Січень 2010 »
Поствив цей імідж.Порти не співпадають.При переставленні портів,пропали всі канали.Можливо в когось є щоб крім астри був супутник 36 градусів.1-сіріус 2-Хот 3-амос 4-36 градус

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #5 : 14:27:26, 22 Січень 2010 »
Братчику, а навіщо тобі то все? То не глобо :2funny: Постав хотя б один разок все з нуля(Імідж,емулятор,проскануй канали) і потім не проситимеш про готовий імідж з каналами. Все розжовано, то для початку складно, а надалі оціниш свій дрім на всі сто... ca.,

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #6 : 14:47:31, 22 Січень 2010 »
Якщо ваші порти не співпадають, завантaжте свій спис. каналів, або  перекрутіть порти на DiseqC :)

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #7 : 16:59:50, 22 Січень 2010 »
Поствив цей імідж.Порти не співпадають.При переставленні портів,пропали всі канали.

Цікаво, чого це канали пропадають..? :2funny: :2funny:
Не так робиш.., потрібно не супутники міняти, а самі настройки портів - не бачу ніяких труднощів.. :)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1481
  • Рейтинг: +271/-0
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #8 : 19:19:34, 22 Січень 2010 »
bodyan, а для чого два емулятори ставиш, а не один, наприклад mgcamd?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #9 : 19:28:32, 22 Січень 2010 »
newcs - для роботи з картоприймачем

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 131
  • Рейтинг: +12/-2
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #10 : 20:19:14, 22 Січень 2010 »
Братчику, а навіщо тобі то все? То не глобо :2funny: Постав хотя б один разок все з нуля(Імідж,емулятор,проскануй канали) і потім не проситимеш про готовий імідж з каналами. Все розжовано, то для початку складно, а надалі оціниш свій дрім на всі сто... ca.,
Дякую за пораду.Я з дрімами уже як 2 роки дружу.І взагалі зі всіма лінуксоїдними.В мене наприклад Ай Пібокс9000.
Просто,один клієнт достав.Пропадає в нього шарінг.і то хвилин на 20-30 вечорами.Хоча в інших клієнів з цього ж провайдера іде все на ура,в мене також (затиків 0).Швидкість інету в нього просто супер (мені б таку) 8мб.
Каже-або забирай антену назад з 36 градусів,або роби щоб показувало нормально.Ось я і грішу можливо на імідж.Стояв у нього геміні.Хочу перепробувати інші.
І ще одна проблемка.Відсканував я по новому канали.Перегрузив тюнер-і все....Блимає заставка Набіло і тюнер дальше не грузиться.Що тільки не пробую робити.
« Останнє редагування: 20:29:49, 22 Січень 2010 від STUDIO »

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #11 : 21:07:46, 22 Січень 2010 »
Спробуй залити імідж для чистки флешки, а після того по-новій залий свій Набіло.
На джемені шара літає O0 Може проблема всеж таки в прокладці??? Мається на увазі ту, що між пультом і диваном, в якої шара вечером по 20-30 хвилин пропадає? :2funny: Запхай назад джемені і поганяй той дрім в себе вдома і бажано ввечері.

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 840
  • Рейтинг: +3882/-2
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #12 : 21:18:07, 22 Січень 2010 »
Цитувати
Запхай в зад джемені
:2funny: :2funny: :2funny:
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #13 : 08:57:03, 23 Січень 2010 »
На джемені шара літає O0 Може проблема всеж таки в прокладці??? Мається на увазі ту, що між пультом і диваном, в якої шара вечером по 20-30 хвилин пропадає? :2funny:

Скоріше всього, що в прокладці.. :)Якщо все правильно настроєно то робить без проблем.., і взагалі то справа не в тому який імідж стоїть, а в тому чи є нет на тьюнері..Своїм клієнтам ставлю плагін погоди і вони зразу бачать в чому справа..
Деколи потрібно перезавантаження ему, але це рідко..Я тут недавно навіть одного пенсіонера навчив як користуватися, а в нього навіть нета нема - підключення  жпрс через мобілу, і нічого, нарікань нема.. :)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній muroslav

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +1/-0
Іміджі Nabilosat
« Відповідь #14 : 21:16:48, 27 Березень 2010 »
Доброго вечора.Сьогодні купив свій перший Дрім.Спочатку було страшно,а на вечір вже
встановив NABIO.Все гаразд,тільки прошу поради,як активувати ІНТЕР,ТЕТ.....SPORT 2.
Замучився читати інтернет.Дуже дякую.

 

[DM 800HD PVR] Іміджі для SIM 1.0 (ssl #69, ssl #70, ssl #72 )

Автор OgirokРозділ Dreambox HD

Відповідей: 24
Переглядів: 20793
Остання відповідь 14:08:53, 23 Червень 2014
від bodyan
[DM 800HD PVR] Іміджі для SIM 2.01 (ssl #76, ssl #82, ssl #84 )

Автор bodyanРозділ Dreambox HD

Відповідей: 171
Переглядів: 99686
Остання відповідь 19:44:47, 03 Грудень 2019
від tibi
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 5519
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Іміджі від PKT (Polish Kathi Team)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino

Відповідей: 18
Переглядів: 17854
Остання відповідь 20:42:50, 15 Грудень 2016
від bodyan
Іміджі від Allrussian Projekt для GI 8120 НD

Автор AstronomyРозділ Enigma2

Відповідей: 1
Переглядів: 2671
Остання відповідь 08:09:17, 11 Грудень 2011
від roger5000