Автор Тема: Перезавантаження Глобо 5000  (Прочитано 1698 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +3/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« : 20:52:57, 23 Грудень 2009 »
Допоможіть будь ласка!!!У мене така проблема при включенні тюнера він працює 3-5 хвилин після чого сам собою автоматично перезавантажується.Після чого працює нормально.Коли ж його виключаєш на деякий час дана проблема знову повторюється.Вливання нового софту чи іншого софту проблему не вирішило.Хто з цим зустрічався підкажіть будь ласка що потрібно робити

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #1 : 20:58:51, 23 Грудень 2009 »
Таке відчуття, що щось "коротить" - кабель паршивий, голова,дісек... Для початку потрібно спробувати на іншій тарілці, або включити вхолосту без тарелі.

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #2 : 21:39:44, 23 Грудень 2009 »
Нічорта побідного вся справа в по - 100%!!!!не один раз перевірено!!!які саме ти пробував?????

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +3/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #3 : 08:09:59, 24 Грудень 2009 »
З останіх випробовував polska-SW3.4.09,та truman 3.4.10 але результатів ніяких не дало можливо є якась стабільна більш стара прошивка про яку я не знаю,а можливо проблема заключається не в софті?

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +3/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #4 : 08:13:33, 24 Грудень 2009 »
І я так гадаю що якби коротив кабель чи дісек то тюнер би постійно перезавантажувався,а не один раз

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #5 : 08:20:42, 24 Грудень 2009 »
Тоді розбираєм тюнер і візуально дивимся на блок живлення-можливо є піддуті електроліти.Якщо є тестер-то заміряєм вихідні напруги.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +3/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #6 : 09:52:16, 24 Грудень 2009 »
Напруги в нормі електроліти також

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #7 : 10:02:18, 24 Грудень 2009 »
Напруги в нормі електроліти також
Напруги чим міряли, тестером? :2funny: Алектроліти чим міряли, ESR-тестером? Візуально можуть бути цілі конденсатори, а в реалії вже сухі ca.,

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #8 : 10:35:36, 24 Грудень 2009 »
Valdiska Ви недали відповідь за порадою  Android-80 /відповідь 1/-тобто чи змінюєтся час перезавантаження, коли зменшуєтся навантаження на БЖ.Тут явно нестардатна хиба.
« Останнє редагування: 10:40:52, 24 Грудень 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +3/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #9 : 14:01:22, 24 Грудень 2009 »
Я сам змайстрував спец приборчик котрий показує висохший електроліт чи ні по живленню находе сухі елетроліти ідеально.Я вже ним не один десяток тюнерів відремонтував з несправними кондюками

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Перезавантаження Глобо 5000
« Відповідь #10 : 17:34:41, 24 Грудень 2009 »
Я сам змайстрував спец приборчик котрий показує висохший електроліт чи ні по живленню находе сухі елетроліти ідеально.Я вже ним не один десяток тюнерів відремонтував з несправними кондюками
Братчику, якщо ти такий спец, то чого питаєш такі елементарні речі про перезавантаження тюнера? Схема на твій апарат є у відповідному розділі, скачуєш її і "вперед за орденами" :2funny:

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 8630
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1497
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 772
Остання відповідь 17:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1896
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty
куплю бп до глобо 4000-6000 і ортон 4100

Автор kovallРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 2083
Остання відповідь 18:23:57, 25 Липень 2012
від caxa