Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DreamBox та PEOPLEnet

<< < (2/3) > >>

roger5000:
Та для дріма все простіше. 1 налаштовуємо інтернет на роутері. 2 робимо мережу між тюнером і роутером. 3 насолоджуємось переглядом.

Vasyl67:
Якшо для Вас все так просто то підскажіть будь ласка чайнику як це все зробити.Дякую.

roger5000:
З'єднаємо Ваш ПК чи ноутбук мережевим кабелем (вета-пара) з роутером. (налаштовуємо параметри мережевого з'єднання на ПК; ір адрес 192.168.0.2, маска 255.255.255.0, шлюз 192.168.0.1)
В будь-якому браузері (Internet Explorer) в стрічці де зазвичай пишемо адресу сайту, набираємо 192.168.0.1
- це стандартна адреса роутера. Нас запитає логін і пароль, пишемо " Admin" пароль залишаємо пустим Тисннемо Ентер.
Перед нами відкриється свого роду інтернет сторіночка, там шукаємо розділ "Установка" в ньому пункт "Установка Интернет" далі "Установка Интернет cоединение в ручну", далі вибираємо "Тип интернет cоединение" в даному випадку у нас "ppp over usb (username/passworld)" за налаштуваннями до оператора або в гугл.
 Якщо все налаштовано вірно то на комп'ютері повинен з'явитися інтернет.
 В меню Дріма обераємо "настройка" > "спеціальні настройки" > "налаштування зв'язку" там ІР  - 192.168.0.3 маска (netmask) - 255.255.255.0, тип (tyre) - локальна мережа, сервер (nameserver) - 192.168.0.1, Gateway 192.168.0.1 Зберігаємо!
Все повинно працювати на ура. Удачі!

lvoldemar:
Я не впевнений, що DIR-320 буде працювати з ZTE MF-100. На сайті Д-Лінка цього модема немає в списку підтримуваних, я особисто не пробував, в основному, через мої руки проходили Хуавеї

pirates:

--- Цитата: lvoldemar від 21:13:27, 27 Лютого 2010 ---Я не впевнений, що DIR-320 буде працювати з ZTE MF-100. На сайті Д-Лінка цього модема немає в списку підтримуваних, я особисто не пробував, в основному, через мої руки проходили Хуавеї

--- End quote ---
працює 100%. перевірено.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version