Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DreamBox та PEOPLEnet
Ogirok:
Хто стикався? Є на ПК PEOPLEnet. Тре організувати шару на DreamBox 500-S.
У даному випадку адаптер people.net немає LAN інтерфейсу – тому напряму до дріма не підключити.
Другий спосіб напевно набагато ефективніший, оскільки одночасно можна буде керувати Дрімбоксом.
Якщо нема на ПК вільного Ethernet порту, можна доставити Ethernet адаптер. Обжимати виту пару перехресним способом ПК-ПК.
Думка вірна? ca.,
manhant:
Можливе підключення через роутер длінк дір 320.То є найращий варіант в данному випадку.Роутер потрібно перешити під СДМА інтернет.А в юсб ророутера ввімкнути модем.І тюнер з роутером зєднати пачкордом.І все має бути вері гуд! O0
roger5000:
--- Цитата: manhant від 12:35:03, 20 Грудня 2009 ---Можливе підключення через роутер длінк дір 320.То є найращий варіант в данному випадку.Роутер потрібно перешити під СДМА інтернет.А в юсб ророутера ввімкнути модем.І тюнер з роутером зєднати пачкордом.І все має бути вері гуд! O0
--- End quote ---
я інтертелекомом так користуюся вже десь пів року, працює нормально.
Комп'ютер підключив за допомогою Wi-Fi USB адаптера.
Vasyl67:
Дрім 500+Сіменс МЕ45 дивився шару Сіменс вийшов із ладу і майстри сказали шо не підлягає ремонту. І я купив роутер D-Link Dir320+USBмодем ZTE100 оператор Київстар +Дрім 500,будь ласка допоможіть як це підключити або підскажіть де знайти інструкцію такого підключення.Дякую.
pirates:
--- Цитата: Vasyl67 від 12:07:25, 27 Лютого 2010 ---Дрім 500+Сіменс МЕ45 дивився шару Сіменс вийшов із ладу і майстри сказали шо не підлягає ремонту. І я купив роутер D-Link Dir320+USBмодем ZTE100 оператор Київстар +Дрім 500,будь ласка допоможіть як це підключити або підскажіть де знайти інструкцію такого підключення.Дякую.
--- End quote ---
http://sat-forum.su/index.php/topic,6629.0.html
Навігація
Go to full version