Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Arion 1018- немає сигналу

<< < (3/3)

Yaro:

--- Цитата: tosat від 22:08:00, 23 Грудня 2009 ---
--- Цитата: SashaTv від 21:38:22, 23 Грудня 2009 ---Ще можливо мережевий електроліт підсох.

--- End quote ---
В цьому випадку була б видна на екрані теліка наводка (біжучі горизонтальні полоси)..треба колупати в тому напрямі як написав  search: осцилографон зразу все видно..

--- End quote ---
Скоріше це ознака поганої фільтрації напруги 220 вольт, при ній, до речі, тюнер не буде працювати через сом-порт. А так все правильно :)

SashaTv:
Я написав підсох-а не висох,тобто фону може і небути-або малозамітний.Тим паче ШИМ  DiSEqC на вході LNB є /на роботі тюнер неперемикав DiSEqC,а дома перемикав/- тобто сама модуляція некоректна.

Yaro:

--- Цитата: SashaTv від 07:33:52, 24 Грудня 2009 ---Я написав підсох-а не висох,тобто фону може і небути-або малозамітний.Тим паче ШИМ  DiSEqC на вході LNB є /на роботі тюнер неперемикав DiSEqC,а дома перемикав/- тобто сама модуляція некоректна.

--- End quote ---
Я не маю до твого допису претензій, чого ти раптом? Це була маленька поправка в сторону допису tosat-a, а не в твою.

SashaTv:
Своїм дописом доповнив відповідь 9 поясненя причини несправності.Останній раз подібна ситуація була з Ortonom 4100c-працював лиш Hotbird./в мене він на першому порті/.Симптоми такі-при вмиканні на 2 с звуковий фон в динаміках телевізора- а на екрані фону небуло.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version