Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Arion 1018- немає сигналу

(1/3) > >>

toliktv:
Принесли в  ремонт Аріон 1018, не показують канали.   Вскрив, виявив  збільшення напруги в 2 раза по 23 В й 31 В. По БЖ "набив руку" , висохли електроліти по 5 В й 3,3В , попутно замінив всі остальні  по фільтрації, БЖ прийшов в норму.  Вмикаю тюнер, а  сигнал тюнер приймає тільки з Амоса . Прошив тюнер, -фабричні настройки робив , - без змін. ( дісег виставлений правильно).
Замінив стабілізатор КА317, провірив всю цепочку й обвязку, - нічого не дало.  Й тут я згадав що може бути  звязка  дісег-тюнер, хоча в мене на роботі хороший дісег, й всі моделі тюнерів, й також Аріоноподібні, я прошивав й ремонтував й проблем не було.  Беру я тюнер додому, підключаю до своєї тарілки, - й тюнер працює, є всі  супутники.  Вирішив, що проблема  на роботі з дісегом, віддаю людині тюнер ( він дуже  надоїдливий, нетерплячий) , але через  пару годин він звонить  й підтверджує, що сигнал йде тільки з Амоса...
От я й  думаю, а також хочу запитати в форумчан, куда ще можна подивитись ( який ланцюжок), що ще терба провірити... Завтра людина поверне мені тюнер....
 an24

Остап:
Може варто кварц замінити або непропай. Погрій контакти і провір напруги на головки.Я тільки виклав своє припущення.

ivashko:
Перевір ці транзистори біля КА317

SashaTv:
Cmd кондесатор С154 на 1-ій LM317 .Замінили 2-а електроліти по 23v?

Wasja:

--- Цитата: toliktv від 09:15:01, 20 Грудня 2009 ---Принесли в  ремонт Аріон 1018, не показують канали.   Вскрив, виявив  збільшення напруги в 2 раза по 23 В й 31 В. По БЖ "набив руку" , висохли електроліти по 5 В й 3,3В , попутно замінив всі остальні  по фільтрації, БЖ прийшов в норму.  Вмикаю тюнер, а  сигнал тюнер приймає тільки з Амоса . Прошив тюнер, -фабричні настройки робив , - без змін. ( дісег виставлений правильно).
Замінив стабілізатор КА317, провірив всю цепочку й обвязку, - нічого не дало.  Й тут я згадав що може бути  звязка  дісег-тюнер, хоча в мене на роботі хороший дісег, й всі моделі тюнерів, й також Аріоноподібні, я прошивав й ремонтував й проблем не було.  Беру я тюнер додому, підключаю до своєї тарілки, - й тюнер працює, є всі  супутники.  Вирішив, що проблема  на роботі з дісегом, віддаю людині тюнер ( він дуже  надоїдливий, нетерплячий) , але через  пару годин він звонить  й підтверджує, що сигнал йде тільки з Амоса...
От я й  думаю, а також хочу запитати в форумчан, куда ще можна подивитись ( який ланцюжок), що ще терба провірити... Завтра людина поверне мені тюнер....
 an24

--- End quote ---
Проблема може також бути у самих головках в мене колись була подібна ситуація що вмикався один супутник і при переключенні на інший не було сигналу, а перевірити дуже легко якщо під рукою є тюнер Глобо 3ххх-6ххх цей апарат при підключенні працював без проблем, а при підключенні(правда у мене була проблема з тюнером Ferguson 6318) але це все однакове так от причина вирішилася тільки заміною головок заміна дісіка від різних виробників проблеми не вирішувала, правда не памятаю які головки там стояли. ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version