Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)
PB-ENIGMA
kupest:
P.S.
--- Цитата: VIK-m;12437 --- P.S. потрібно буде bodyan розповісти про нашу річку Південний Буг. Живу я якраз біля річки на границі між Хмельницькою та Вінницькою областями. Знайомий з Хмельницкого який займаеться таким же видом спорту був в захваті проїхавшись по порогах на річці.
--- End quote ---
Про річку розкажіть для всіх і тоді bodyanу ми порадимо також.
vic:
Про річку..просьба написати в розділі Теревенька....Ми Українці..це дуже цікава тема-підтримую вас і напевно і Бодян матиме там що написати на цю тему..можливо викладе якісь цікаві фотки..заздрю людям,котрі мають якісь такі захоплення!!
kupest:
--- Цитата: vic;12440 ---...спочатку спробуйте оригінал і поінформуйте нас,чи дійсно ви замітили зміни в роботі іміджу,вам сподобався чи ні,що вас зацікавило в данній версії..от власне ваша думка і цікавитиме всіх нас..все решта-діло техніки...
--- End quote ---
Я взяв імідж PB-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY_V_5.0.4_UA від bodyanа. І ось що замітив (можливо погано залилося, хоча ніяких повідомлень не було).
Не працювало обновлення через нет, потім ніяк не вдавалося (вписавши відповідні ключі) здійснити прогляд ТВ Київ, зараз при автообновленні ТПС пакет каналів AB SAT не показує (вірніше показує тільки на хвилину, а потім мовчить до 5 хвилин). Чому так - не розумію. Порадьте. Дякую.
P.S. Зараз ТВ Київ показує, обновлення через інет здійснюється.
vic:
ТВ Київ ..я вам писав про нього і виклав свої ключі..введіть їх через комп в Софткам.кей...і порада..ніколи не обновляйте файли з ключами через інет чи скачавши з інету..старайтесь це робити самостійно і будете мати порядок в вашому Софткамі!!
По AB SAT..причина може бути проста..невірно виставленний час у вашому тюнері!!Якщо він буде відрізнятись по даті чи навіть на хвилини!! звичайно і показувати не буде..тому в меню тюнера постарайтесь скоректувати і синхронізувати час!!
vic:
Version 5.0.6 -> Letztes Update: 31.07.2007 - Downloads:
http://pb-download.com/images/index-dbox2.html
Навігація
Go to full version