Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)
PB-ENIGMA
bodyan:
Сьогодні потягнуло мене на ДБокса-2, трішки поперебирав прошивки зупинився на PB-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY_V_5.0.3(незнаю чому, але саме вона, чомусь вона мені видалась стабільною, в принципі час покаже). Добавив нарешті в меню вибору мови Український стяг, мова та ж старенька ще від 1,8.
З ему додав тільки - MgCamd 1.22fix(Biss_Ok), оскільки усі ему, скіни, плагіни, ігри встановлюються без проблем за допомогою он-лайн апдейт (від цього я також приємно вражений)
Загалом що є:
Скін:
-Validation 01 PB Enigma
Список каналів:
-Астра_19,2 Хотбірд_13 Сіріус_2,3 Амос_4
Плагіни:
-rss reader
-tuxcomander
Створені фаворити: Ukraine & Ru, Sport, News, Music, Children, Erotic(Можливо для когось він видасться недосконалим, ну але тут уже справа смаків:) )
Від себе: досі залишаюсь закоханим в даний приймач, можливо це від давнього неконтактування такі емоції, а можливо це просто любов до цього красивого на вигляд і в душі сильного монстра;)
P. S. Також при роботі з даним приймачом, виникало купа запитань на більшість яких, відповіді я так, у Нас і не знайшов. Я думаю тут нам необхідно піднатужитись і постворювати декілька факів(наголошую постворювати, а не давати посилання)
Завантажити
llpit:
На http://pb-download.com/images/index-dbox2.html слідуюча версія енігми
bodyan:
PB-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY_V_5.0.4_UAКоротенько, з чим дана прошивка:
Ip: 192.168.1.30
Логін: root
Пароль: dbox2
Emu:
- MgCamd 1.23(TPS AU_Ok, Premiere_Ok, Biss_Ok)
- CCcam 2.0.0
Скін:
-Validation 02 PB Enigma
-Validation 02 Picon PB Enigma
Список каналів:
-Астра_19,2 Хотбірд_13 Сіріус_2,3 Амос_4
Плагіни:
-tuxcomander
-satfinder
-teletext
Ще раз наголошую, оскільки Он-лайн апдейт працює відмінно, тому прошивку особливо плагінами не забивав, залишив це задоволення для Вас.
Фаворити: Ukraine & Ru, Sport, News, Music, Children, Fashion, Erotic (Можливо для когось він видасться недосконалим, ну але тут уже справа смаків:))
Встановив останній свій Український мовний файл.(відповідно зявилась укр мова у меню Ему)
Щодо новенького в ній від авторів, для тих хто розуміє нім. мову:):
--- Цитувати ---Changelog...
Überarbeitung der Menüs ...
Picon-setup überarbeitet ...
Neue Funktionen die für die Dreamboximages entwickelt wurden übernommen ...
Diverse grafische Verbesserungen ...
Übersetzung diverser Menüs hinzugefügt ...
und mehr...
--- End quote ---
:)
Особисто я запримітив: при завантаженні додатку зявився рядок стану завантаження(сам стан завантаження і обєм завантаженого файлу). Загалом на Avia 600 все працювало не скажу що супер і не погано, скажу працювало нормально.
Перевірив, ще на одному ДБоксі ситуація аналогічна, усе працює также як на попередньому приймачі.
Завантажити
vic:
Хто звик до старих іміджів рудбокс і кому не зовсім звичний розклад клавіатури пульта то просто підмініть з старого іміджу в новий файл rcdbox_inputdev
/share/tuxbox/enigma/resources/rcdbox_inputdev
або
var/tuxbox/config/enigma/resources/rcdbox_inputdev
kupest:
--- Цитата: bodyan;9960 ---PB-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY_V_5.0.4_UA
Залив цю прошивку, гарна, але чомусь не показує ТВ Київ (в Софткамі є). В чому може бути глюк? Дякую.
--- End quote ---
Навігація
Go to full version