Технічний відділ > Майстерня

Постійно зависає callisto 821+r3

<< < (2/5) > >>

PATLATUY:

--- Цитата: Android-80 від 19:37:57, 01 Грудня 2009 ---Вчора на свому калісто позбавлявся аналогічної проблеми :2funny: Відкручуєш в модема два шурупа, акуратно відділяєш дві половинки і витягуєш плату. Там на платі є вздуті 4-и конденсатори(три 680Х10 і один 470Х16). Замінюєш і модем як новий *-A

--- End quote ---
Роздер модема, так там оказується взагалі нема 680*10, а 470*16 два стоїть, але прикол в тому, що жоден з них нездувся, як на мою думку то може їх всі змінити??? Там стоять: 2 шт 470мф на 10 В, 2 шт 1000 мф на 25 В, 1 шт 220 мф на 25 В і 1 шт 1000 мф на 6,3 В. Може це китаєць???? Чи якась підробка...

Schumaher:
 Подивись у блоці живлення, там також є електроліти...або підстав аналогічний.

PATLATUY:

--- Цитата: Schumaher від 01:56:00, 03 Грудня 2009 --- Подивись у блоці живлення, там також є електроліти...або підстав аналогічний.

--- End quote ---
Мені тут один підказав такий варіант:
--- Цитувати --- если он выгрузил, например, httpd и pppd, но ядро работает - модему все равно
--- End quote ---
Це мені написали після того, як я написав, що коли нема інета і неможна зайти на модем, то він всеодно мигає, чи це так і має бути, точніше буває?

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 19:37:57, 01 Грудня 2009 ---Вчора на свому калісто позбавлявся аналогічної проблеми :2funny: Відкручуєш в модема два шурупа, акуратно відділяєш дві половинки і витягуєш плату. Там на платі є вздуті 4-и конденсатори(три 680Х10 і один 470Х16). Замінюєш і модем як новий *-A

--- End quote ---

Дякую, тепер і я знаю, чому мій Каллісто гальмує, і то не слабо :) Ще працює, але швидкість скачування скаче, як дикий скажений собака Динго :)  :2funny: *-A Особливий прикол в тому, що сталося це після того, як я його викупив  :o
Маленьке уточнення: в блок живлення лізти не треба, чи може на всяк випадок і там поколупатися ?

slavon:

--- Цитувати ---Ще працює, але швидкість скачування скаче, як дикий скажений собака Динго
--- End quote ---
А може у Вас того - параметри телефонної лінії невідповідають нормі - знайте телефон на пошкодження диспетчеру Вашого районного вузла звязку (ЦЕЗ) - Вам зобов'язанні поміряти параментри ізоляції лінії та опір шлефу окремо обох провідників до АТС і в разі виявлення відхилень від норми їх усунути !!!   

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version