Технічний відділ > Майстерня
Постійно зависає callisto 821+r3
Yaro:
--- Цитата: slavon від 07:41:09, 04 Грудня 2009 ---
--- Цитувати ---Ще працює, але швидкість скачування скаче, як дикий скажений собака Динго
--- End quote ---
А може у Вас того - параметри телефонної лінії невідповідають нормі - знайте телефон на пошкодження диспетчеру Вашого районного вузла звязку (ЦЕЗ) - Вам зобовязання поміряти параментри ізоляції лінії, та опір шлефу окремо обох провідників до АТС і в разі виявлення відхилень від норми їх усунути !!!
--- End quote ---
Справедливо, я про це знаю, дякую, кілька днів тому вже просив знайомих на вузлі зв"Язку пособити - на жаль, поки що результату не знаю,зайняті вони, ще й начальник придурок - слів нема, як став паном - то й забув, з якого гівна виліз..от і маю тормоз, але свого доб"юся, не вперше :)
А ще спробую так само зменшити потік на своєму порті (не я, звісно, а на вузлі, теж знайомий :) ), тут по замовчуванню 4 мегабіт, мені цього на разі не треба...
slavon:
--- Цитувати ---кілька днів тому вже просив знайомих на вузлі зв"Язку пособити - на жаль, поки що результату не знаю,зайняті вони,
--- End quote ---
І будуть зайняті доки Ви не здасте телефон на пошкодження !!! Бо більшість ліній в малих містах це советського виробницва та прокладки, більшість з них мяко кажучи вимагає покращення їх техніччного стану !!!
Здайте телефон на пошкодження диспетчеру Вашого районного вузла звязку (ЦЕЗ) - вони зобов'язані прийняти Вашу заявку і виконати її !!!
--- Цитувати ---ще й начальник придурок - слів нема, як став паном - то й забув, з якого гівна виліз..от і маю тормоз, але свого доб"юся, не вперше
--- End quote ---
Та на нього тако ж можна управу знайти - написати письмову скаргу йому і нехай його секритутка її зареєструє, копію з номером реєстрації залишити собі !!! Через пять днів якщо не усунуть проблему - можна подзвонити в Вашу обласну Філію і там теж накапати !!!
tosat:
В мене теж колись таке було, що не хотіли заяви приймати, так я вислав її рекомендованим листом..
за тиждень відповідь була, тай ще просили щоб більше не писав... :)
PATLATUY:
Це все звичайно добре, але я так і не вирішив даної проблеми, так може хтось і щось по темі скаже....?????
Yaro:
--- Цитата: PATLATUY від 13:01:42, 02 Грудня 2009 ---нема 680*10, а 470*16 два стоїть, але прикол в тому, що жоден з них нездувся, як на мою думку то може їх всі змінити???
--- End quote ---
Я поміняв би всі - на копійках не зекономиш, а так будеш знати, що з фільтрацією напруг у тебе все ОК. Якщо ця заміна нічого не дасть - то треба думати в іншому напрямку.
Навігація
Go to full version