Технічний відділ > Майстерня

Постійно зависає callisto 821+r3

<< < (4/5) > >>

PATLATUY:

--- Цитата: Yaro від 15:05:32, 04 Грудня 2009 ---
--- Цитата: PATLATUY від 13:01:42, 02 Грудня 2009 ---нема 680*10, а 470*16 два стоїть, але прикол в тому, що жоден з них нездувся, як на мою думку то може їх всі змінити???
--- End quote ---

Я поміняв би всі - на копійках не зекономиш, а так будеш знати, що з фільтрацією напруг у тебе все ОК. Якщо ця заміна нічого не дасть - то треба думати в іншому напрямку.

--- End quote ---
Знайшов якогось чувака з росії, дав йому доступ до модема, він його переналаштував по своєму, тепер він не так часто зависає і даже трохи краще працює, але проблема залишилася, кондюхи поміняю завтра, якщо не забуду придбати, коротше відпишуся...

IVP:
А я вирішив в понеділок поміняти модем, якась каліка цей Калісто

tosat:
В мого знайомого калісто V2 теж вийшов з ладу..міняв і кондюки, нічого не дало, прийдеться йому новий купляти..діагноз що немає WAN і з компа в нього не можна зайти, резет не проходить...хоча лампочки при включенні блимають..

cheater2:
а ви його прошивати не пробували???на р3 софт обновляється!!!

PATLATUY:

--- Цитата: IVP від 18:10:17, 12 Грудня 2009 ---А я вирішив в понеділок поміняти модем, якась каліка цей Калісто

--- End quote ---
Назва говорить сама за себе (калісто-каліцтво, Ваня прямо в точку), мабуть також заміню його тай все...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version