Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Встановлення антен.Проблемні питання.

<< < (5/8) > >>

Dirty:
мда....
коротенький фак...для супермодераторів :)

У Італії виробляють одні з найкращих антен в світі Gibertini, яких в Україну просто ніхто не возить через їх дороговизну - про це не знати стидно

далі...
раджу вам почитати тему альяно про антени Італії...і задатися питанням - чи така антена вісить у мене на стриху?

до речі, впевнений, що таке гівно як антени харківського заводу "Варіант" у Італіїї не продають - сугубо український продукт і для українців

vic:
я про цю антену фірми Gibertini алюмінійку 1.05м марю пару років...безрезультатно...

Dirty:
що значить безрезультатно?

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Dirty;7927 ---мда....
коротенький фак...для супермодераторів :)

У Італії виробляють одні з найкращих антен в світі Gibertini, яких в Україну просто ніхто не возить через їх дороговизну - про це не знати стидно

далі...
раджу вам почитати тему "неавторитета" (невідомо для кого до речі) альяно про антени Італії...і задатися питанням - чи така антена вісить у мене на стриху?
--- End quote ---

На рахунок того що у Італії виробляють одні з найкращих антен в світі я неспорю , але що наш народ звідти возе , це друге питання .
А на стриху у мене антена не "  вісить " , а " стоїть " у куточку , чекає свого часу , на один супутник ще піде , і то десь на 53 градус або на Астру . Але аж ніяк не на три головки як хотів бувший господар цієї антени .

vic:
Dirty ..ти мене вже і так і сяк  стидиш..а я тобі ще раз заявляю:ти для мене як встановлювальник антен і практик більший авторитет,ніж альяно..і я більш прислухаюсь до твоєї думки,до думки Гоші,ніж до чиєїсь іншої..поскільки я вас знаю і вам повністю довіряю,а знання людини і її порядність важить більше,ніж липовий авторитет..як в альяно...я думаю якби ви захотіли лиш,то ви б могли стати на дві голови вище-для чього є всі умови і можливості у нас на форумі!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version