Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Встановлення антен.Проблемні питання.

<< < (4/8) > >>

vic:
Avenir ..от власне і дві сторони медалі!!!!!
Питання ж в тому..що вартує така медаль в колах любителів?По моєму-ні цента..
Я зацінив тебе,коли ти написав,що антени ставлю дорого--тобто якісно!!Якби так кожен поступив,як ти, як Гоша..професійно в кінці кінців....я б тішився,що після мене світ не кінчається....соррі звичайно...але я вважаю,що мій час відійшов в минуле...я вже не маю сил ні здоровя ставити антени ..тому так пишу..

driver3:

--- Цитата: vic;7911 ---Avenir ..от власне і дві сторони медалі!!!!!
Питання ж в тому..що вартує така медаль в колах любителів?По моєму-ні цента..
Я зацінив тебе,коли ти написав,що антени ставлю дорого--тобто якісно!!Якби так кожен поступив,як ти, як Гоша..професійно в кінці кінців....я б тішився,що після мене світ не кінчається....соррі звичайно...але я вважаю,що мій час відійшов в минуле...я вже не маю сил ні здоровя ставити антени ..тому так пишу..
--- End quote ---

а це і не можливо....тому шо базарний фронт перегажує все можливе і неможливе....Ось вчора їздив в село до сестри, вона приїхала з італії....привезла з собою сателітку і найшла майстра по оголошенню шоб поставили....Це не просто гидота.....якби я тоді його бачив- вбив би на місці шоб і людям не партачив і чужого хліба не забирав :mad:

vic:
Я згоден в цьому питанні...мені цікава думка твоєї сестри...чому так вона поступила,адже все таки Європа відкладає свій знак..на кайф хоча б(якість)..

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Avenir;7912 ---Ось вчора їздив в село до сестри, вона приїхала з італії....привезла з собою сателітку і найшла майстра по оголошенню шоб поставили....Це не просто гидота.....якби я тоді його бачив- вбив би на місці шоб і людям не партачив і чужого хліба не забирав :mad:
--- End quote ---

І шо за тюнер вона привезла з Італії , гарантія що ФТА , а тарілка така як у мене на стриху стоїть у куточку , що як бокові головки навісиш то вони колись відлетять разом з трубою від ваги ?:D І що ти за брат такий що неміг їй порадити щоб за ті самі гроші , або може і дешевше взяла би собі тут Опенбокса в орегіналі в повному комплекті .;)

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Avenir;7912 ---найшла майстра по оголошенню шоб поставили....Це не просто гидота.....якби я тоді його бачив - вбив би на місці шоб і людям не партачив і чужого хліба не забирав :mad:
--- End quote ---

А чого вбив би на місці ?:D  Тут будьласка детальніше !

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version