Автор Тема: BOOT на дисплеї  (Прочитано 4390 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
BOOT на дисплеї
« : 19:48:47, 07 Листопад 2009 »
Після редагування ключів виключив кнопкою з пульта, на дісплеї загорілося BOOT  виключив з резетки не допомогло на дысплеъ горить BOOT. Підскажіть чим і як лікувати і чому так сталося після простого редагуваня ключів. Це глюк тюнера чи що?

Відсутній vlad63

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 125
  • Рейтинг: +104/-6
  • vm24.com.ua
BOOT на дісплеї
« Відповідь #1 : 22:09:46, 12 Лютий 2010 »
в мене подібне дайте хтось дамп повний залию флешку  an24

Відсутній chikosh

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 112
  • Рейтинг: +113/-11
BOOT на дісплеї
« Відповідь #2 : 18:47:02, 13 Лютий 2010 »

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
BOOT на дісплеї
« Відповідь #3 : 08:43:35, 18 Лютий 2010 »
Скиньте будь-ласка дамп для реанімації ,в мене та ж проблема
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній chikosh

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 112
  • Рейтинг: +113/-11
BOOT на дісплеї
« Відповідь #4 : 17:37:38, 18 Лютий 2010 »
Скиньте будь-ласка дамп для реанімації ,в мене та ж проблема

Повний дамп існує. Але на всі запити його відмовляються надавати в паблік мотивуючи
властними комерційними цілями.
А в мене проскочила думка. Що можна записасти, то теоретично можна і прочитати.
Отже можливо треба ризикнути, і маючи робочий тюнер зняти інформацію з робочої
флешки і  загнати в биту. Розмір файлу за моїми підрахунками має складати 4,193 мб.
Під руками робочого тюнера я не маю. Якщо комусь ця справа вдасться, прошу інформацію не втаювати.

P.S.
Ви не повірите, але поки писав сім рядків цього повідомлення позвонили аж два клієнта з сумним повідомленням, що у них :BOOt:  на дисплеї.
Висновок один- 7300 через 2-3 місяця роботи,  або некоректної перешивки починають
сипатись. І  з цьою поблемою потрібно щось оперативно  вирішувати.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
BOOT на дісплеї
« Відповідь #5 : 18:06:53, 18 Лютий 2010 »
На мою думку, тут ситуація по дампу аналогічна тим же 7010А, 4100с де прошивка і являється тим же дампом.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
BOOT на дісплеї
« Відповідь #6 : 06:21:43, 19 Лютий 2010 »
Заливати дамп для прошивки джитагом пробував , картина та ж .Сьогодні злию дамп з робочого тюнера , про результат напишу
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
BOOT на дісплеї
« Відповідь #7 : 17:14:31, 23 Лютий 2010 »
Одне можу сказати точно ,дамп злитий джитагом дечим відрізняється від дампу для заливки через компорт по кількох адресах .
Але після заливання його в убитий рес , на дисплеї дальше BOOT .
Будем боротись дальше , адже маю вже прибитих два реси
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Android-80

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
BOOT на дісплеї
« Відповідь #8 : 17:38:17, 23 Лютий 2010 »
Одне можу сказати точно ,дамп злитий джитагом дечим відрізняється від дампу для заливки через компорт по кількох адресах .
Але після заливання його в убитий рес , на дисплеї дальше BOOT .
Будем боротись дальше , адже маю вже прибитих два реси
Сергію, а в тебе нема підозри на самі флешки? Ти не пробував на зовнішньому програматарі прошити і заново прочитати записане для порівняння. Чудес не буває! Може не варта так заморочуватись? An14

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
BOOT на дісплеї
« Відповідь #9 : 06:27:50, 24 Лютий 2010 »
Самі флешки в тюнерах точно робочі ,поки що відпаювати не хочеться , тим більше даташиту на них не можу знайти .Вони там 16 пінові , 4 мб ,раніше не зустрічались
Маркування таке:
320S33B
S8438PA4
Z42PGH5D
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
BOOT на дісплеї
« Відповідь #10 : 10:03:59, 08 Березень 2010 »
В приймачах стоїть флешка Intel.9н-write protect,тобто якщо є опір на 3.3v,то забрати.Для відновлення пробувати стардатний софт.Під руками нема приймача-щоб спробувати.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
BOOT на дісплеї
« Відповідь #11 : 11:21:14, 08 Березень 2010 »
Дякую за проявлений інтерес до даної проблеми ,
на 9 піні напруга 0 в , значить захисту немає
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
BOOT на дісплеї
« Відповідь #12 : 13:38:32, 08 Березень 2010 »
На 9н є місце під опір до 3.3v?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
BOOT на дісплеї
« Відповідь #13 : 06:32:49, 09 Березень 2010 »
Визвонив опір з 9н до 3.3v на 4.7кОм  ,попробую зняти і заливати дамп без нього
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
BOOT на дісплеї
« Відповідь #14 : 08:07:03, 19 Березень 2010 »
Не здатна стандартна прога вирішити цю проблему , не той алгоритм прошивки 4 метрової флешки
Прошити вдалося джитагом тільки після купівлі нового прогера на теле-сат.ру
Цим девайсом оживив два вбитих ресивери без випаювання флешки
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 2983
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 2875
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Orton 4060CX післе прошивки на дисплеї бардак і не реагує на пульт

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 10
Переглядів: 3398
Остання відповідь 06:17:07, 10 Березень 2014
від sasha19722201
Globo 5000 - на дисплеї світить тільки зелений світлодіод

Автор vasjabrРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 3
Переглядів: 1429
Остання відповідь 23:56:50, 13 Березень 2015
від vasjabr
ORTON 7310C12CX PLUS на дисплеі HW problem please check with you dealer!

Автор rulia15Розділ 73** PVR

Відповідей: 7
Переглядів: 2828
Остання відповідь 20:53:30, 03 Грудень 2016
від sasha19722201