Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Проблема з Ferguson AF-6318CR
cuper:
зробив в той самий день сьогодні відписався............свята An14
zloj vitos:
У мене була на одному ресі така ж проблема(перегружався коли під"єднана антена,без неї робив) так був висох вхідний конденсатор на БП 100мкф*400В.Ніколи б не подумав-самим останнім міняв вже думав не осилю ремонт :).
Android-80:
--- Цитата: zloj vitos від 11:51:40, 16 Лютого 2010 ---У мене була на одному ресі така ж проблема(перегружався коли під"єднана антена,без неї робив) так був висох вхідний конденсатор на БП 100мкф*400В.Ніколи б не подумав-самим останнім міняв вже думав не осилю ремонт :).
--- End quote ---
Та то якась конденсаторна чума пішла >:( Я тепер нічому не вірю, я про конденсатори цілі :2funny: Короче купив собі кап-метер і не парюсь, там похибка мінімальна- на тисячах 2-5% O0 50 вічнозелених то не великі гроші за той апарат. Раджу взяти собі на озброєння в кого нема.
tosat:
нові кондюки дійсно краще провіряти перед тим як запаювати.. - самі побачите які вони "гарні".. :)
але для ремонту (щоб не відпаювати) користуюся старим провіреним методом: це провірка пульсацій на осциллографі, телемайстри просто підчіпляють тимчасово новий кондюк паралельно і зразу видно в чому трабл..
Успіхів Вам та удачі..
Роботу завжди будем мати, бо клієнти, в основному, беруть самі дешеві тьюнера.. :2funny:
Навігація
Go to full version