Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Проблема з Ferguson AF-6318CR
shkodnik:
FERGUSON AF-6318CR після півгодинної нормальної роботи висне і починає постійно перезагружатися.допоможіть порадою.якщо проблема БЖ який кондюк найчастіше вискакує,бо нема під руками тестера
Uras:
Поганий кондюк можна оприділити не озброїним він з верху здутий,але я думаю шо це не кондюк,попробуй змінити ПЗ :)
peetr009:
--- Цитата: Uras від 21:31:10, 03 Листопада 2009 ---Поганий кондюк можна оприділити не озброїним він з верху здутий,але я думаю шо це не кондюк,попробуй змінити ПЗ :)
--- End quote ---
Витут неправі! Коли проблема по 3.3 чи 5 вольтах, то БЖ компенсує це і автоматом завищує інші напруги, а через це і висихають і стріляють кондюки аж на самій мамці. Висохші конденсатори неозброєнним оком не побачиш!
peetr009:
Доречі бувають і банальні причини даної проблеми, а саме поганий контакт шлейфу БЖ з мат.платою, тобто неконтакт. Це легко перевіряється. При включеному тюнері, коли починаються проблеми-розсипання сигналу, мерехтіння,ребут чи якась цифра на табло-то міряємо напругу по 3.3 вольта, вона в нас в той момент почне пригати від 3.5-2.8 вольта. :2funny:
ЗІ. Це не є стовідсотковим вирішення проблеми, а один з варіантів...
slotvin:
Без тестера нічого невийде.Коли тюнер висне перевір напругу на процесорі має бути 2.5вольта ,якщо ні то міняй діод,це стосуєтся чкщо блок живлення видає нормальну напругу.Ці тюнера якщо непомиляюсь,процесор без радіатора якщо так то постав радіатор.
Навігація
Go to full version