Автор Тема: Проблема з Ferguson AF-6318CR  (Прочитано 3905 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній shkodnik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +18/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« : 17:27:59, 02 Листопад 2009 »
FERGUSON  AF-6318CR після півгодинної нормальної роботи висне і починає постійно перезагружатися.допоможіть порадою.якщо проблема БЖ який кондюк найчастіше вискакує,бо нема під руками тестера

Відсутній Uras

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +34/-0
  • Я
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #1 : 21:31:10, 03 Листопад 2009 »
Поганий кондюк можна оприділити не озброїним він з верху здутий,але я думаю шо це не кондюк,попробуй змінити ПЗ :)

Відсутній peetr009

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +40/-2
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #2 : 21:55:47, 03 Листопад 2009 »
Поганий кондюк можна оприділити не озброїним він з верху здутий,але я думаю шо це не кондюк,попробуй змінити ПЗ :)
Витут неправі! Коли проблема по 3.3 чи 5 вольтах, то БЖ компенсує це і автоматом завищує інші напруги, а через це і висихають і стріляють кондюки аж на самій мамці. Висохші конденсатори неозброєнним оком не побачиш!

Відсутній peetr009

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +40/-2
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #3 : 22:01:13, 03 Листопад 2009 »
Доречі бувають і банальні причини даної проблеми, а саме поганий контакт шлейфу БЖ з мат.платою, тобто неконтакт. Це легко перевіряється. При включеному тюнері, коли починаються проблеми-розсипання сигналу, мерехтіння,ребут чи якась цифра на табло-то міряємо напругу по 3.3 вольта, вона в нас в той момент почне пригати від 3.5-2.8 вольта. :2funny:
 ЗІ. Це не є стовідсотковим вирішення проблеми, а один з варіантів...

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +145/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #4 : 22:54:02, 03 Листопад 2009 »
Без тестера нічого невийде.Коли тюнер висне перевір напругу на процесорі має бути 2.5вольта ,якщо ні то міняй діод,це стосуєтся чкщо блок живлення видає нормальну напругу.Ці тюнера якщо непомиляюсь,процесор без радіатора якщо так то постав радіатор.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #5 : 04:40:05, 04 Листопад 2009 »
2 peetr009
 завищує решта напруг ?
 зараз ремонтую Ferguson 3018SE (тюнер працює,але сильно нагрівається
та погано переключається Дісек та пропадає сигнал), там 3,3 у нормі ,
 а решта напруг  завищені , замість нормальних є 72 в , 50 в ,- замість 30в та 23 в,
 так то проблема у БЖ чи у мамці ?
 Хочу підставити БЖ від Лемберга , але там не має +7 в, та розпайка
розєма БЖ не співпадає.
 
« Останнє редагування: 04:46:17, 04 Листопад 2009 від andre33 »

Відсутній cuper

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +54/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #6 : 15:27:14, 12 Лютий 2010 »
маю два з завишеними напругами, шось нарив?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #7 : 18:31:44, 12 Лютий 2010 »
маю два з завишеними напругами, шось нарив?
Блін, а що там рити? :2funny: Міняй всі електроліти по вторичці, їм срака стопроцентів :'( і буде тобі щастя. Там їх штук 10-12,-питання ремонту по субівартості електролітів 10-15 грн. O0
ЗІ. Обов"язково відпишись про результат і не потрібно дякувати повідомленням... derisive.gif

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 175
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #8 : 21:14:43, 12 Лютий 2010 »
Там самий "лівий" електроліт вийшов з ладу. на 7 вольт.він за звичай міняє колір в сторону темнішого
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній cuper

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +54/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #9 : 12:12:08, 13 Лютий 2010 »
кондюкі поміняв зразу, ефекту 0, може якійсь попався дуже китайський

Відсутній savsav

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 672
  • Рейтинг: +510/-26
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #10 : 15:12:05, 13 Лютий 2010 »
2 peetr009
 завищує решта напруг ?
 зараз ремонтую Ferguson 3018SE (тюнер працює,але сильно нагрівається
та погано переключається Дісек та пропадає сигнал), там 3,3 у нормі ,
 а решта напруг  завищені , замість нормальних є 72 в , 50 в ,- замість 30в та 23 в,
 так то проблема у БЖ чи у мамці ?
  Міняти конденсатор по 3.3в(навіть,як що показує нормальні 3.3в),від нього перекос напруг найчастіше!
Pioneer1430,Ferguson Ariva100HD,OpenBox X800,
Power Sky(Arion),Euro Sky3023,
Globo4100c,Globo5000,Philips6010,Nokia D-Box1,
1,2M 60*E - 15*W. Львів.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #11 : 07:14:38, 16 Лютий 2010 »
Давай-давай, міняй по одному,як тобі радять *-A Спочатку лівий по 7 вольтах, потім правий по 3.3, потім по 5, потім по 12, 24, 30.... блін, яж пишу з практики-міняю усі і тоді йде результат, тобто напруги нормалізуються. А скільки ті апарати працювали  в клієнтів часу з тими перекошеними напругами? Короче, хочеш результату-міняй нах усі, хочеш сексу-по одному :o O0 :-Р

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #12 : 07:32:22, 16 Лютий 2010 »
це залежить кому міняти.. :2funny:, бо як поміняєш всі то на 2-й раз принесуть не скоро.. :)
а так за один раз міняєш один-два.., на другий раз теж, ну і потім ще третій раз принесуть..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній cuper

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +54/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #13 : 11:04:42, 16 Лютий 2010 »
поміняв ще раз кондюкі напруги в нормі, по ходу все такі якійсь новий конддюк брак.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з Ferguson AF-6318CR
« Відповідь #14 : 11:20:13, 16 Лютий 2010 »
поміняв ще раз кондюкі напруги в нормі, по ходу все такі якійсь новий конддюк брак.
Ну слава Богу, що за чотири дні до тебе дошло An14 В більшості випадках при підвищених напругах, коли БЖ тай власне сам тюнер киплять, клієнт не спішить нести в ремонт і чекає до останнього моменту... :'( І приносить тоді, коли вже нема сигналу, або дісек не перемикаю. Ось в той момент, коли замість 30 вольт маємо 70 і так по всіх напругах, то однозначно потрібно міняти всі електроліти по вторичці, бо більшість з неих вже сухі, хоч і візуально виглядають цілими. ca.,

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3217
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3894
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2674
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3559
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1284
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh