Автор Тема: Openbox F130- постійно перезагружається  (Прочитано 2989 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Openbox F130- постійно перезагружається
« : 11:13:15, 27 Жовтень 2009 »
Така проблема.При підключеній антені постійно перезагружається(зображення каналу нема),при виключеній не перезагружається.Проблема в вхідному блоці?Хто посовітує як знайти причину.
P.S.БЖ в порядку-перевіряв

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #1 : 11:27:11, 27 Жовтень 2009 »
А може причину слід шукати в кабелі чи дісіку, дуже похоже на КЗ !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #2 : 11:31:18, 27 Жовтень 2009 »
Така проблема.При підключеній антені постійно перезагружається(зображення каналу нема),при виключеній не перезагружається.Проблема в вхідному блоці?Хто посовітує як знайти причину.
P.S.БЖ в порядку-перевіряв

ну то перевір ще додатково LM317 - може має бубу, не тримає нагрузку...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #3 : 11:35:15, 27 Жовтень 2009 »
Дякую за відповідь.Ні-не це,тюнер винен(тюнер у мене в майстерні )
ну то перевір ще додатково LM317
А хіба із-за цього буде перезагружатись?
« Останнє редагування: 11:38:27, 27 Жовтень 2009 від zloj vitos »

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #4 : 13:36:26, 27 Жовтень 2009 »
ну то перевір ще додатково LM317
А хіба із-за цього буде перезагружатись?
[/quote]

А чому ні? Йде відбір напруги і струму з неї на конвертори? Йде. А якщо вона не тримає? То й не дасть. А якщо не дає, то можливо тюнер спробує сам усунути причину, бо не буде десь там в конверторі потрібної напруги. То він має перезагрузитися, і подивиться повторно, чи є напруги на такій-то шині.Нема - він знову спробує усунути несправність, бо опитування по шинах даних і перевірку напруг в тюнері при загрузці ще ніхто не відміняв. Ну то й буде, скоріше всього, по кругу ходити. А може й не це, звідки я знаю, то так, просто моя думка, я би й це перевірив...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #5 : 14:10:27, 27 Жовтень 2009 »
Така проблема.При підключеній антені постійно перезагружається(зображення каналу нема),при виключеній не перезагружається.Проблема в вхідному блоці?Хто посовітує як знайти причину.
P.S.БЖ в порядку-перевіряв
Перегружається на кодованому чи на відкритому каналі?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Присутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #6 : 14:27:30, 27 Жовтень 2009 »
B мене була подібна ситуація на прошивці В6825 на деяких кодованих каналах-постійно перезапускався,зокрема на RTVI.
« Останнє редагування: 14:31:23, 27 Жовтень 2009 від seriy »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #7 : 15:55:24, 27 Жовтень 2009 »
можна це попробувати
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #8 : 15:59:02, 27 Жовтень 2009 »
і після перешивки скинути у стардатні
« Останнє редагування: 16:09:50, 27 Жовтень 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #9 : 13:09:51, 28 Жовтень 2009 »
Скинув у заводські зразу,потім перезалив прошивку.І все одно з підключеною антеною(зображення каналу нема).Якщо антена не підключена-то не перегружається.На ЛМ 317 напруга в нормі.
P.S. Модель ОПЕН Ф130 не Ф100

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #10 : 13:31:53, 28 Жовтень 2009 »
Скинув у заводські зразу,потім перезалив прошивку.І все одно з підключеною антеною(зображення каналу нема).Якщо антена не підключена-то не перегружається.На ЛМ 317 напруга в нормі.
P.S. Модель ОПЕН Ф130 не Ф100
 
Може кабель коротить на  корпус провір кабель .Умене таке було

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #11 : 14:10:45, 28 Жовтень 2009 »
все одно з підключеною антеною(зображення каналу нема).Якщо антена не підключена-то не перегружається.

Думаю, на іншій антені ти вже перевірився?  An14
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #12 : 14:41:07, 28 Жовтень 2009 »
У вищевикладеному мною архіві програма до Openbox F130 і яке було перевірене
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #13 : 14:47:20, 28 Жовтень 2009 »
Хлопці ну я ж не профан :).Не софт не антена пі при чім проблема в залізі от що не знаю.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Openbox F130- постійно перезагружається
« Відповідь #14 : 15:08:34, 28 Жовтень 2009 »
Можливо блок живлення не витримує нагрузки , попробуй підставити другий
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 58080
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 2795
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 4566
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 7293
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 32888
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan