Автор Тема: Digital 5000 plus проблема  (Прочитано 3949 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
Digital 5000 plus проблема
« : 22:23:56, 26 Жовтень 2009 »
Привіт всім.Маю проблему з Діджіталом 5000плюс.Раніше прошивав його без проблем.Принесли,бо господар щось там понатискав,так сам сказав.Були стерті всі канали.При спробі просканувати в нього виявилось що на Амосі є сигнал тільки на кількох транспондерах.На 10722 сигнал відсутній.Думали на головку,кабель,дісек.Коли забрав додому,в мене на моїй тарілці повторилось те саме.Спробував прошити і тут почалось.Тюнер не конектиться з компом.після старту він мигає як при перешивці,а через деякий час прога кричить що не може зєднатись.Перевірив напруги БЖ.все в нормі.Хіба 3,3в дещо занижена-3,15в.Замінив по цій напрузі всі конденсатори,залишилась такою самою.Думав битий порт,замінив два смд транзистори біля Кома в тюнері.Проблема залишилась.Хто підкаже де ще шукати?Маси,кабель,частоти в тюнері(головок) в нормі.Інші тюнера шию без проблем.Сам тюнер запускається,показує,крі деяких транспондерів Амоса. :(

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #1 : 22:35:11, 26 Жовтень 2009 »
Попробуй джитагом а бо на сам перед старішою прошивкою
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній Antib

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +6/-0
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #2 : 02:32:02, 27 Жовтень 2009 »
Недавно принесли мені прошити опен 810 звісно чисто корейський, куплений і прошитий в самому Києві, але непоказує .Я прошив . залив победітом ключі і канали підєднав кабель - сигналу нема. На виході 13-18 в.перемикається. Погравшись з півгодини запустив сліпий пошук. деякі канали прописаль але 1+1 на частоті 10688. Зробивши таку ,,невелику "поправку по частоті навсіх трансподерах  прописав всі канали .Запросив з дядька 30 гривень,він дав 100 бо думав везти назад. Попробуй погратись з частотою.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #3 : 06:41:26, 27 Жовтень 2009 »
Цитувати
Хіба 3,3в дещо занижена-3,15в

Поміняй електроліти по тій напрузі , з якої береться зворотній зв"язок (може бути по 5 в)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #4 : 07:18:21, 27 Жовтень 2009 »
Зарвз буду пробувати.Про результати відпишусь. *-I

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #5 : 07:43:53, 27 Жовтень 2009 »
Спроба перешити старим софтом не дала нічого.Все те саме.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #6 : 08:13:50, 27 Жовтень 2009 »
На материнці біля штекера з блока живлення є КРЕНка на 5 в-які на ній напруги?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #7 : 08:55:15, 27 Жовтень 2009 »
Вхід 9в,вихід 5в.Якщо точно згідно китайського цифровика то 9,06 та 5,04в відповідно.

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #8 : 22:03:09, 27 Жовтень 2009 »
При спробі перешити джитагом(на опорах) пацієнт помер зовсім.світить зелений і червоний діод одночасно.Напруга 3,3 впала до 2,8.Гріється діод по даній напрузі,діод міняв,кондюки теж.Велике прохання до колег.Хто може зробити ФАК по джитагу для даних моделей.Згідно того що взяв у відповідному розділі мало що зрозуміло,а файли викладені Бодяном кудись щезли.просто багато запитань.не хочу пудрити мізки.До речі джитаг спаяв по схемі з розділу глобо 4010с.може є якась різниця.Виходів 6,а на розпіновці 8,може тому не йде?Велике прохання відповісти тому,хто робив це сам,або викладіть потрібні файли та описи.Пробував з Jkeis.Допоможіть. :(

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #9 : 07:28:02, 28 Жовтень 2009 »
Який опір після діода відносно маси?Має бути в районі 300 Ом-в одну сторону і 180 вдругу.Якщо явно менше то діагноз-проц.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #10 : 09:46:29, 28 Жовтень 2009 »
До речі джитаг спаяв по схемі з розділу глобо 4010с.може є якась ізниця.Виходів 6,а на розпіновці 8,може тому не йде?Велике прохання відповісти тому,хто робив це сам

ЖТАГ для Глобів 3ххх-6ххх має інакшу вихідну розпіновку там, де він підключений на платі. Впаяно 10 голдпінів, як у комп"ютерах, з них 8 пінів задіяні, 2 - висять у повітрі. Схем в інеті аж задосить. І на мікросхемі, і на опорах. І не забути кинути 115 ногу проца на землю при прошиванні ЖТАГом.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #11 : 16:40:39, 28 Жовтень 2009 »
Спробуй глянути на кварц а до ЖТАГА ти взявся даремно.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #12 : 17:51:15, 28 Жовтень 2009 »
Спробуй глянути на кварц а до ЖТАГА ти взявся даремно.
100%.Так який опір шини 2.5v живлення процесора відносно маси?JTAG коннектится?
« Останнє редагування: 18:03:40, 28 Жовтень 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Volodya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +15/-1
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #13 : 22:13:48, 28 Жовтень 2009 »
Опір після діода на землю 1,5 Ома в обидва боки.На робочому 194,та 197. як перевірити кварц?Чи вже сенсу нема?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Digital 5000 plus проблема
« Відповідь #14 : 23:31:10, 28 Жовтень 2009 »
Нема.Хіба що на платі можлива так звана "сопля" -крапелька припію
« Останнє редагування: 23:44:35, 28 Жовтень 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3217
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3894
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3559
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1283
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13467
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3