Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
дрім не знаходить канали
andrey:
я не знаю як його включити як його прописати так як тюнер тримав в руках лише пару раз і не точно знаю шо там як... скажіть як його поставити на дісекю і як шукати
Astronomy:
а який імідж стоїть???
andrey:
сьогодні сказати не можу тюнера не маю... мані ше сказали попробувати поставити на 3 вход любий супутник і вручну частоти прописати і просканувати... завтра треба так буде попробувати.... поки що дякую за допомогу за підтримку як не получиться буду писати завтра...
xxzheka:
--- Цитата: andrey від 19:40:37, 15 Вересня 2008 ---сьогодні сказати не можу тюнера не маю... мані ше сказали попробувати поставити на 3 вход любий супутник і вручну частоти прописати і просканувати... завтра треба так буде попробувати.... поки що дякую за допомогу за підтримку як не получиться буду писати завтра...
--- End quote ---
http://xxzheka.org.ua/!forum/showthread.php?p=5032&posted=1#post5032, там все доступно написано
yurikpo:
Привіт всім.Може хтось стикався.Я випадково перегрузив Дрім500 на каналі що немає сигналу.Тепер тільки запускається заставка і все,далі не йде і ні одна кнопка не працює на пульті.Як його запустити,щоб не перепрошивати? :(
Навігація
Go to full version