Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

дрім не знаходить канали

<< < (5/12) > >>

Андрій СатГейт:
мені поставили сатдрім на базі джеміні 3.5

vic:
Щоб я вам порадив...старайтесь завжди самостійно проскановувати канали на супутниках на своїй антені з конвертором..потім поскладати в фаворити свої улюблені канали..робиться це досить швидко--хвилин 20-30 ть від сили зате будете мати свій власний список і скопіювавши його в свій комп,в разі зміни іміджу-відновлення всіх параметрів супутників і каналів відбувається за лічені хвилини..старайтесь також визначитись з якимось одним іміджем або геміні або рудрім-тоді надалі спроститься процес освоєння дрімбокса...
Я особисто користуюсь рудрімом..в мене також є дбокс2 (імідж рудбокс)..так от сеттінги використовую в такому разі одинакові,як для дріма,так і для дбокс2...і "структура" іміджів досить близька в обох(маю на увазі емулятори і решту налаштувань)
Ще деякі ньюанси в роботі дрімбокса,котрі замічені на багатьох форумах,спробуємо їх тут класифікувати.
1.Коли ви купуєте "дорожчий" тюнер то старайтесь також купувати і дорожчий кабель,вибрати якісний комутатор diseq,радив би підібрати і конвертор хоча б по струму живлення,щоб не виявилось,що він споживає понад 200мА!!Пішла корова-то хай вже йде і теля!!Але ось такі ньюанси можуть спотворити враження від тюнера і замість радості отримати головну біль.
2.Ще одна часта проблема:насамперед потрібно визначитись для чого ви купуєте тюнер,для яких конкретних цілей-чи просто перегляд каналів,чи перегляд каналів+шаринг через сіткову,чи можливо вас цікавить запис відео чи можливо все все і в одному корпусі!!Чудес на світі не буває,тому старайтесь не загружати ні ваш тюнер ні себе непосильними задачами..завжди можна найти компромісні рішення чи альтернативні..
Дрім 500 критично ставиться до переповнення флеші-старайтесь не заповняти її різними файлами емуляторів,котрими ви навіть не користуєтесь,різними плагінами тощо..особисто я стараюсь не заповняти її більше як на 70відсотків!!Просто залишаю лише те що необхідно для перегляду каналів і маю спокій і радість.
3.Тому при купівлі тюнера раджу просто протестувати різні готові! іміджі з встановленими вже емуляторами і плагінами і визначтесь,що вам потрібно в іміджі, а що зайве на вашу думку..

SHAH6000:
Може у когось була така проблема, на Дрімі 500 на Амосі і Сіріусі сигнал 93%-87% але при скануванні не знаходить нічого?

ioan:
якщо береш автоматичне сканування то вын нычого незнайде,транспондери поправ тоді буде результат,або вибирай ручне сканування і вводь потрібну частоту

SHAH6000:

--- Цитата: ioan від 18:35:21, 20 Жовтня 2007 ---якщо береш автоматичне сканування то вын нычого незнайде,транспондери поправ тоді буде результат,або вибирай ручне сканування і вводь потрібну частоту

--- End quote ---
Пробував теж нічого нема. Але чому поляризація вертикаль/права і горизонталь/ліва а не горизонтальна і вертикальна:confused: 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version